Μαντώ Γαστεράτου: Ποζάρει με τον γιo της μπροστά από το στολισμένο δέντρο

Η παρουσιάστρια ανήρτησε την πιο τρυφερή φωτογραφία με το μωρό της

Το 2020 μπορεί να μη μας βγήκε ακριβώς όπως το θέλαμε. Αλλά σίγουρα για κάποιους ανθρώπους μπορεί να ήταν και η καλύτερή τους χρονιά!

Μια από αυτούς είναι και η Μαντώ Γαστεράτου, η οποία στις αρχές της δύσκολης αυτής χρονιάς γέννησε τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη. Επίσης, φαίνεται πως η παρουσιάστρια ετοιμάζεται να κάνει ένα νέο βήμα στην καριέρα της, αφού θα παρουσιάσει τη μουσική εκπομπή «Mega Star», η οποία θα κάνει πρεμιέρα σε λίγες μέρες. 

Μαντώ Γαστεράτου: Επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το «Mega Star»!

Η Μαντώ Γαστεράτου αναρτά συχνά στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τον μικρό Γιωργάκη, ο οποίος είναι σχεδόν ενός έτους, ενώ μοιράζεται στις λεζάντες την εμπειρία της ως νέα μαμά με τους διαδικτυακούς της φίλους. 
Προκειμένου να θυμάται για πάντα τα πρώτα της Χριστούγεννα με τον γιo της, η παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια μίνι φωτογράφηση μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο. Οι δύο τους φόρεσαν ασορτί καρό πιτζάμες και πόζαραν αγκαλιά και τα likes «πήραν φωτιά»!

«Τα πρώτα μας Χριστούγεννα με τον Γιώργαρο! Πριν ένα χρόνο τέτοια εποχή καθόμουν και κοίταζα το Χριστουγεννιάτικο δέντρο κι έλεγα : «Αααχ του χρόνου θα το κρατάω αγκαλιά κάτω απ' το δεντράκι μας και αυτό θα παίζει με τα στολίδια...». Η πραγματικότητα έχει ξεπεράσει τα όνειρα κατά πολύ♥️

Mαντώ Γαστεράτου: «Δεν αγάπησα τον γιο μου από την αρχή!»

Κάναμε πριν λίγες ημέρες μια οικογενειακή φωτογράφιση, με τον Γιώργο και τον σύζυγο μου και περιττό να σας πω ότι ήταν μια από τις πιο τρυφερές και όμορφες εμπειρίες που κάναμε οι τρεις μας!» έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου στη λεζάντα της τρυφερής φωτογραφίας. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top