Για ποιο λόγο «λύγισε» ο Χάρης Ρώμας; Τα λόγια που τον συγκίνησαν

Αποκάλυψε πότε αισθάνθηκε αδυναμία από το στρες

Στο «Σημείο Συνάντησης», το talk show της ΕΡΤ βρέθηκαν το βράδυ της Δευτέρας ο Χάρης Ρώμας και η Τάνια Τρύπη.  

Δείτε τον Χάρη Ρώμα πριν από 35 χρόνια!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος αναφέρθηκε στη… δύσκολη σχέση που είχε με τον πατέρα του, όπου δεν άντεξε και «λύγισε» από τη συγκίνηση.

«Εμένα, πρέπει να σου πω, ότι φέτος ο πατέρας μου που πάντα τον θυμάμαι με αγάπη, γιατί περάσαμε μεγάλο κλυδωνισμό στη σχέση μας από τη στιγμή που δεν ήθελε να γίνω ηθοποιός και ήθελε να καμαρώσει τον γιο του γιατρό, γιατί αυτό σπούδαζα», είπε αρχικά. 

Χάρης Ρώμας: «Είναι ένας έρωτας που έχει περάσει πολλές διακυμάνσεις!»

«Στις 3 με 4 βόλτες που κάναμε στους Αγίους Θεοδώρους ο κόσμος μας σταμάταγε και του έλεγε “κύριε Ρώμα ο γιος σας είναι καταπληκτικός” και τότε τα μάτια του διαστέλλονταν σαν παιδί και δεν πίστευε αυτό που συνέβαινε. Δεν το πίστευε και ο ίδιος ότι λίγο πριν πεθάνει άλλαξε κι εκείνος όνομα», πρόσθεσε.

«Δεν είχα την τόσο στενή σχέση που είχα με την μητέρα μου. Παρότι ήταν στο περιθώριο η σχέση μου με τον πατέρα μου έπιασα τον εαυτό μου σε κάποια δύσκολη φάση της ζωής μου, όταν αισθάνθηκα μεγάλη αδυναμία, ότι είμαι ευάλωτος και φοβισμένος, το πρώτο πράγμα που είπα γονατίζοντας μέσα στο σπίτι μου από το άγχος και το στρες ήταν “μπαμπά…” Αυτό…», είπε με δάκρυα στα μάτια στην Τάνια Τρύπη

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top