Έλληνας καρδιοκατακτητής αποκάλυψε κατά λάθος ότι νόσησε από κορωνοϊό

Δεν άκουσε καλά την ερώτηση της τηλεπαρουσιάστριας

Έχει ασχοληθεί με το μόντελινγκ και το τραγούδι, ωστόσο αυτό που τον κέρδισε είναι η υποκριτική. Μάλιστα, τελευταία τον βλέπουμε στις «8 λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου

Θεοχάρης Ιωαννίδης: Η συγκινητική ανάρτηση για την Έλλη Κυριακίδου

Ο Θεοχάρης Ιωαννίδης φιλοξενήθηκε μέσω Skype στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου στον ΣΚΑΪ το μεσημέρι της Τρίτης, κι αποκάλυψε κάτι που μέχρι σήμερα δε γνωρίζαμε για εκείνον. Ότι είχε νοσήσει από κορωνοϊό τον περασμένο Μάρτιο με ήπια συμπτώματα. 

Θεοχάρης Ιωαννίδης

Ιδιαίτερα πρωτότυπη, αμήχανη κι αστεία ήταν η αποκάλυψη, αφού έγινε… κατά λάθος όταν η παρουσιάστρια τον ρώτησε αν στόλισε για τα Χριστούγεννα, με τον Θεοχάρη Ιωαννίδη να μην ακούει καλά και να απαντάει: «Κόλλησα φέτος τον Μάρτιο. Δεν είπα χώρισα, είπα κόλλησα κορωοϊό τον Μάρτιο. Δεν ήθελα να το πω ποτέ, αλλά επειδή με ρωτήσατε. Ήμουν στο Λονδίνο και κόλλησα τον Μάρτιο. Το πέρασα ήπια, αλλά δεν ήξερα τι με περιμένει. Είχα λίγα δέκατα, αλλά όταν έμαθα ότι έχω κορωνοϊό είχε γίνει όλο αυτό με τους νεκρούς στην Ιταλία και δεν ήξερα τι με περιμένει». 

Ιωαννίδης: Η απάντηση στον φημολογούμενο καβγά με τον Ανδρέα Γεωργίου!

Η απάντησή του έκανε το πάνελ να τα χάσει και να γελάσει, με τον ηθοποιό να συνεχίζει: «Ήμουν μόνος στο Λονδίνο. Είχα πάει για κάποιες δουλειές και τελικά έμεινα περισσότερο από όσο περίμενα. Δεν έκανα τα ραντεβού μου και έμεινα σε καραντίνα, μέχρι να επιστρέψω. Τώρα είμαι καλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top