Μετά τον ίδιο, ο καρκίνος «χτύπησε» και τη σύζυγο γνωστού Έλληνα ηθοποιού 

«Τώρα της δίνω εγώ δύναμη»

Όσα είπε πρόσφατα ο ηθοποιός σε τηλεοπτική του συνέντευξη στην εκπομπή «φλΕΡΤ»

Πρόσφατα έδωσε μάχη με τον καρκίνο και βγήκε νικητής ένας από τους πιο ταλαντούχους Έλληνες ηθοποιούς.

Ο λόγος για τον Τάσο Κωστή, που επανειλημμένα έχει αναφερθεί στη στήριξη της συζύγου και της οικογένειάς του εκείνη τη δύσκολη περίοδο. 

Τάσος Κωστής: Το πρόβλημα υγείας και η απόφαση να το δημοσιοποιήσει

Τώρα, ο καταξιωμένος ηθοποιός ξαναζεί αυτόν τον εφιάλτη με τη γυναίκα του, τη Μαριάννα, που πριιν από λίγες εβδομάδες υποβλήθηκε σε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα.

Όπως εξομολογήθηκε σε συνέντευξή του στο περιοδικό «7 Μέρες TV» για τη θαρραλέα μάχη που έδωσε με την επάρατο νόσο: «Όταν το ανακάλυψα είπα "Τετέλεσται" γιατί μιλάμε για μία ανίατη αρρώστια. Έπρεπε πρώτα να συνειδητοποιήσω μέσω των γιατρών και των εξετάσεων αν μου έδινε το δικαίωμα να αναμετρηθώ μαζί του. Οι γιατροί μου είπαν "Έχεις ένα καρκίνο στο έντερο που θεωρείται πια χρόνια και όχι ανίατη ασθένεια από την στιγμή που έγκαιρα το ανακάλυψες. Θα ταλαιπωρηθείς, αλλά θα γίνεις καλά. Αρκεί να παλέψεις!" Είμαστε σε ισοπαλία με τον καρκίνο. Δε λέω ότι τον νίκησα. Δε θα το πω ποτέ».

Τάσος Κωστής Μαριάννα Κωστή

Ο Τάσος Κωστής με τη σύζυγό του Μαριάννα σε θεατρική πρεμιέρα /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι και η σύζυγός του διαγνώσθηκε πρόσφατα με καρκίνο στον πνεύμονα. «Οι δικοί μου έζησαν δραματικές στιγμές οκτώ ώρες περιμένοντας με να ξυπνήσω από το χειρουργείο. Το κατάλαβα τώρα με τη γυναίκα μου που έκανε χειρουργείο καρκίνου στον πνεύμονα. Είμαι στο νοσοκομείο μαζί της. Τώρα της δίνω εγώ δύναμη. Είμαι δίπλα της όπως ήταν κι εκείνη με τόση αγάπη σε έμενα», αποκάλυψε.

Η εξομολόγηση του Τάσου Κωστή για τη «μάχη» του με τον καρκίνο

Όσον αφορά στο τι του έμαθε ο καρκίνος; «Ότι σήμερα είμαστε κι αύριο δεν είμαστε κι ότι πρέπει να είσαι καλός άνθρωπος από άποψη γιατί όλοι έχουμε μέσα μας και το καλό και το κακό. Επίσης, ότι οφείλουμε να ζήσουμε τη ζωή μας. Τη Ζήσουμε, δεν τη ζήσουμε άλλωστε θα περάσει. Ας επιλέξουμε το φως!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top