Ειρήνη Καζαριάν: Οι αγαπησιάρικες ευχές για τα γενέθλια του συντρόφου της

Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Η καρδιά της Ειρήνης Καζαριάν είναι δοσμένη στον Ιωσήφ Ψωμά! Ο σύντροφος της νικήτριας του πρώτου GNTM έχει σήμερα τα γενέθλιά του και εκείνη του ευχήθηκε με ένα πολύ αγαπησιάρικο μήνυμα στο Instagram.

Full in love η Καζαριάν! Δείτε τις φώτο που δημοσίευσε με τον αγαπημένο της

«Έρωτά μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου, την ένταση σου, το πάθος σου για την ζωή. Αγαπάω τον τρόπο που με κάνεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιάξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα pancakes. Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα καλά σου και στα κακά σου, στις επιτυχίες και στις αποτυχίες σου και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. Χρόνια πολλά και πάλι!! νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στη ζωή μου», έγραψε η Ειρήνη Καζαριάν.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ερωτα μου, χρόνια σου πολλά. Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι μόνο η αρχή για πολλά πολλά ακόμα που θα γιορτάσουμε μαζί. Σε αγαπάω, αγαπάω τον δυναμισμό σου ,την ένταση σου, το παθος σου για την ζωή. Αγαπάω τον τρόπο που με κανεις να γελάω και να χαμογελάω, αγαπάω το ότι σου ζήτησα να μου φτιαξεις σήμερα pancakes για πρωινό και καταλήξαμε να γελάμε γιατί βγήκε αποτυχία, αλλά να μην μας νοιάζει και να γελάμε τρώγοντας τα. #burntpancakes Θα είμαι πάντα δίπλα σου, στα ευκολα και στα δυσκολα ,στις επιτυχίες και στις αποτυχίες και θα είμαι πάντα εδώ να σε στηρίζω. χρόνια πολλά και πάλι!! νιώθω πολύ τυχερή που σαν σήμερα γεννήθηκες και υπάρχεις στην ζωή μου Η αγάπη σου, Ειρηνη

A post shared by Noune Eirini (@nounekazaryan) on

Ειρήνη Καζαριάν: Είναι ερωτευμένη και μας δείχνει τον σύντροφό της

Ο γοητευτικός άνδρας που κατάφερε να «κλέψει» την καρδιά του μοντέλου κατάγεται από την Κύπρο, είναι προπονητής κολύμβησης και εκείνη χαίρεται να ποζάρει στην αγκαλιά του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top