Ζενεβιέβ: «Η μόνη στιγμή που ηρεμώ είναι όταν κοιμούνται τα παιδιά μου»

Η κριτής του GNTM είναι σύζυγος και μαμά

Η Art Director και κριτής του Greece’s Next Top Model, Ζενεβιέβ Μαζαρί, κατάφερε να «κλέψει» τις εντυπώσεις και φέτος στον διαγωνισμό ομορφιάς του Star.

Στην προσωπική της ζωή η Ζενεβιέβ είναι παντρεμένη με τον Βασίλη Καρύδη, με τον οποίο και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την 9χρονη Ροζαλία και τον 3,5 ετών Μίσα.

Η κριτής του GNTM έδωσε συνέντευξη στο κυπριακό περιοδικό OMIΚROΝ και περιέγραψε την καθημερινότητά της στο σπίτι. 

«Μαγειρεύω, κάνω δουλειές, διαβάζω βιβλία, καθαρίζω, βλέπω ταινίες… Νομίζω σας λέω ψέματα! Η μόνη στιγμή που ηρεμώ στο σπίτι μου είναι όταν κοιμούνται τα παιδιά μου» είπε η Ζενεβιέβ.

Δείτε φωτογραφίες που έχει ανεβάσει στο Instagram με τα παιδιά και τον άνδρα της:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σε όλους εσάς που με ακολουθείτε, να αγαπάτε τα λάθη σας, τα σκοτάδια σας και να μην δίνετε λογαριασμό σε κανέναν, το μόνο που δεν χρωστάμε είναι η ζωή μας, όποτε σπάστε κούπες!! Αυτό είναι αφιερωμένο στην τεράστια οικογένεια μου σας αγαπώ 😎 @vassiliskaridis @nickmantzaris @billgeorgoussis @backtothefuture_furniture @vickykaya_ @katerina.elazabmajari @johada13 @anna_zinchenko @lukasbobotis @vourmanos @giannis_mikros @lnafsika @vasvouts @nicholasgeorgiou_ @minaki_d @themis_mertiris @myrtokritsotaki @vinaneofotistou @dadaioannidou @thanassiskrikis @spyrosxylas @fournaris_ch είμαι τυχερή που σας έχω 🧨🦹🏻‍♀️

A post shared by genevieve majari (@genevievevv) on

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top