Παπούλια:Το συγκινητικό μήνυμα για τον πατέρα της που έχει φύγει από τη ζωή

Σαν σήμερα γιόρταζε ο πατέρας της

Η συνέντευξη της ηθοποιού στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Μια από τις δυσκολότερες απώλειες στη ζωή της Εβελίνας Παπούλια είναι εκείνη του πατέρα της.

Δεν περνά μέρα που η ταλαντούχα ηθοποιός δεν τον σκέφτεται και δεν της λείπει ο άνθρωπος που τη μεγάλωσε και στήριξε κάθε της απόφαση.

Γνωστή Ελληνίδα ηθοποιός: «Θέλω… ελευθερία με σχέση!»

Κάθε χρόνο, τέτοια ημέρα, είναι δύσκολη για την Εβελίνα, αφού δεν μπορεί πια να ευχηθεί χρόνια πολλά στον αγαπημένο της μπαμπά για την ονομαστική του εορτή.

Εβελίνα Παπούλια: Η πρόταση να παρουσιάσει εκπομπή με την κόρη της

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Σαν σήμερα γιόρταζε ο πατέρας μου.... για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να προσδιορίσω -μιας και έχουν περάσει κάποια χρόνια- είμαι βαθιά θλιμμένη σήμερα από την απουσία του... θα ήθελα τόσο πολύ να τον πάρω τηλ να του ευχηθώ αλλά αυτό είναι αδύνατο θα ήθελα τόσο πολύ να τον ακούσω, τόσο πολύ να τον δω.... αν υπάρχεις κάπου μπαμπα...απλά νιώσε ποσο σ αγαπω !! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!! Να χαρείτε τη γιορτή σας πολύ και να σας χαρούν και εκείνοι!! 🙏❤️», έγραψε η Εβελίνα Παπούλια.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σαν σήμερα γιόρταζε ο πατέρας μου.... για κάποιο λόγο που δεν μπορώ να προσδιορίσω -μιας και έχουν περάσει κάποια χρόνια- είμαι βαθιά θλιμμένη σήμερα από την απουσία του... θα ήθελα τόσο πολύ να τον πάρω τηλ να του ευχηθώ αλλά αυτό είναι αδύνατο θα ήθελα τόσο πολύ να τον ακούσω, τόσο πολύ να τον δω.... αν υπάρχεις κάπου μπαμπα...απλά νιώσε ποσο σ αγαπω !! Χρόνια πολλά σε όλους όσους γιορτάζουν!! Να χαρείτε τη γιορτή σας πολύ και να σας χαρούν και εκείνοι!! 🙏❤️

A post shared by Evelina Papoulia (@evelina_papoulia_official) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top