Κατσαβού: Το σχόλιο του Φοίβου που την έκανε να «καταπιεί» τη γλώσσα της

Τι είπε ο γιος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά στη μαμά του;

Το συγκινητικό βίντεο του Κώστα Βουτσά και της Αλίκης Κατσαβού με τον γιο τους

Έχουν περάσει κιόλας οχτώ μήνες από την ημέρα που ο Κώστας Βουτσάς «έφυγε» από τη ζωή. Από τότε μέχρι σήμερα, η Αλίκη Κατσαβού δεν έχει σταματήσει να φοράει μαύρα ρούχα.

Αλίκη Κατσαβού: Πρώτη ημέρα στο σχολείο για τον μικρό Φοίβο Βουτσά

Όλο αυτό το διάστημα η χήρα του «αιώνιου έφηβου» του ελληνικού κινηματογράφου προσπαθεί να σταθεί και πάλι στα πόδια της. Η ηθοποιός περνά πολύ χρόνο με τον γιο της, Φοίβο, ο οποίος είναι και η μεγάλη της αδυναμία.

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια της χθεσινής βόλτας μαμάς και γιου συνέβη κάτι που έφερε σε δύσκολη θέση την Αλίκη Κατσαβού. Ο μικρός Φοίβος εξέφρασε δυσαρέσκειά του, που η μητέρα του είναι συνεχώς ντυμένη στα μαύρα.

«Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε. Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: “δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα”. Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου είχε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα», έγραψε η ηθοποιός στο Instagram.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

🐈 Χθες σε μια βόλτα με το Φοίβο, με τα πόδια, όχι όπως στη φωτογραφία με το αυτοκίνητο, διασταυρωθήκαμε με μια αδέσποτη γάτα, που τρομαγμένη κρύφτηκε. Αμέσως ο Φοίβος μου είπε: "δεν τρόμαξε μαζί μου, εγώ φοράω ωραία ρούχα, έχουν χρώματα. Εσύ φοράς μαύρα". Κάτι πήγα να πω, μα κατάπια τη γλώσσα μου. Μου χε μόλις πει την αλήθεια του! Συνεχίσαμε τη βόλτα μας όπως πάντα! . . . #fivosvoutsas #toddlerwisdom #grief #ifeelyou #alwaystogether #family #loss #neverforgotten #blackclothes #yellowtshirt #lifeslowlypacesforward

A post shared by Αλίκη Κατσαβού (@alikikatsavou) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top