Ελένη Μενεγάκη: Μίλησε για τη νέα καθημερινότητά της!

Απαντάει στο ενδεχόμενο επιστροφής τη φετινή σεζόν

Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την απόφασή της να απέχει από την τηλεόραση έκανε η Ελένη Μενεγάκη το βράδυ της Πέμπτης.

Η λαμπερή παρουσιάστρια βρέθηκε στην φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής, που διοργάνωσε γνωστή εταιρεία καλλυντικών, με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του μαστού.

Ελένη Μενεγάκη

Η Ελένη Μενεγάκη μίλησε στους δημοσιογράφους και ξεκαθάρισε αν θα τη δούμε σύντομα στην τηλεόραση.  

«Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Νομίζω ότι είχα πάρα πολύ μεγάλη ανάγκη – περισσότερη από όση χρειαζόμουν ή περίμενα- να κάτσω λίγο ήσυχα».

Ελένη Μενεγάκη: Η chic εμφάνιση στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής

Στη συνέχεια η Ελένη απάντησε στο ενδεχόμενο επιστροφής στην τηλεόραση φετινή σεζόν, λέγοντας: «Σε ότι αφορά τη δουλειά ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα πέρα από ότι σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα. Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη. Ούτε το Γενάρη. Όταν λέμε ολόκληρη, εννοούμε ολόκληρη. Τι θα κάνω παρακάτω δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση και θα δούμε.»

Η καθημερινότητά της έχει αλλάξει και απολαμβάνει τον χρόνο που έχει με την οικογένειά της. Μάλιστα, είπε ότι κάποια πρωινά της εβδομάδας κάνει γυμναστική!

Αμέσως μετά τη ξεχωριστή βραδιά που έζησε, η Ελένη έστειλε το δικό της μήνυμα μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Η γνωστή παρουσιάστρια έγραψε: «Όλοι μαζί, γυναίκες και άνδρες ας μεταφέρουμε για άλλη μια χρόνια αυτό το σπουδαίο μήνυμα αγάπης για την ίδια την ζωή! Ας συνεχίσουμε λοιπόν ακόμα πιο δυνατά, γιατί ενωμένοι μπορούμε να το μεταφέρουμε και στα πιο απομακρυσμένα μέρη της Ελλάδας μας».

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top