«Ντρέπομαι που συνεργάστηκα με τον Γούντι Άλεν και τον Ρομάν Πολάνσκι...»

Πασίγνωστη ηθοποιός δηλώνει μετανιωμένη

Η 44χρονη βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανίδα ηθοποιός που έγινε γνωστή από το απόλυτο μπλοκμπάστερ «Ο Τιτανικός», έχει μετανιώσει πικρά για τη συμμετοχή της σε ταινίες των δύο διάσημων σκηνοθετών που έχουν κατηγορηθεί για σεξουαλική κακοποίηση.

Το καστ του «Contagion» μιλά για τον Covid-19

Κέιτ Γουίνσλετ Γούντι Άλεν

Η Κέιτ Γουίνσλετ με τον γνωστό σκηνοθέτη Γούντι Άλεν το 2017 στο κόκκινο χαλί /Φωτογραφία AP Images

Ο λόγος για την Κέιτ Γουίνσλετ που πρωταγωνίστησε στην ταινία «Ο Θεός της Σφαγής» του Ρομάν Πολάνσκι το 2011 και στην ταινία «Wonder Wheel» του Γούντι Άλεν το 2017.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Vanity Fair» έκανε την αυτοκριτική της λέγοντας: «Τι σκ@@ έκανα που συνεργάστηκα με τον Γούντι Άλεν και τον Ρομάν Πολάνσκι….Είναι γ@@ απαράδεκτο και αναλαμβάνω τις ευθύνες μου που δούλεψα και με τους δυο τους».

«Επειδή η ζωή είναι γ@@ μικρή, θέλω να βάλω τα δυνατά μου για να δίνω ένα αξιοπρεπές παράδειγμα στις νεότερες γυναίκες. Τις παραδίδουμε σε έναν αρκετά γ@@ κόσμο, γι’ αυτό θα ήθελα να βάλω το λιθαράκι μου για να υπάρχει κάποια ακεραιότητα» τόνισε.

Hθοποιοί που μετάνιωσαν για ατάκες που είπαν σε ρόλους

Ρόμαν Πολάνσκι  Κέιτ  Γουίνσλετ

Με τον Ρόμαν Πολάνσκι στην πρεμιέρα της ταινίας «Ο Θεός της Σφαγής» το 2011 /Φωτογραφία AP Images

Η Βρετανή ηθοπποίος σχολίασε πόσο «απίστευτο» είναι που η βιομηχανία του κινηματογράφου είχε αυτούς τους δύο άνδρες τόσο ψηλά για τόσο πολύ καιρό.

Να θυμίσουμε ότι ο Γούντι Άλεν κατηγορήθηκε ότι κακοποίησε το 1992 την τότε 7χρονη θετή του κόρη Ντίλαν Φάροου, κάτι που ο σκηνοθέτης έχει επανειλημμένα αρνηθεί. Ο Ρομάν Πολάνσκι καταδικάστηκε για τον βιασμό 13χρονου κοριτσιού το 1977.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top