Αθηναΐς Νέγκα: Προσπάθησε να φτιάξει κέικ αλλά δεν τα κατάφερε

Η χιουμοριστική ανάρτηση της δημοσιογράφου στο Instagram

Η Αθηναΐς Νέγκα είναι πολύ ενεργή στα social media και αρκετές φορές μοιράζεται με τους followers της σκέψεις της αλλά και στιγμές από την καθημερινότητά της.

Αυτή τη φορά η δημοσιογράφος μπήκε στην κουζίνα του σπιτιού της και προσπάθησε να φτιάξει ένα κέικ για την οικογένειά της, αλλά το αποτέλεσμα δεν ήταν αυτό που περίμενε.

Η Αθηναΐς Νέγκα ποζάρει χωρίς ίχνος μακιγιάζ- Πόσων ετών γίνεται;

Η Αθηναΐς δεν έχασε το χιούμορ της, ανέβασε φωτογραφίες στο Instagram από την αποτυχημένη της προσπάθεια, ενώ εξύμνησε το έργο του  ΕΦΕΤ αποκαλύπτοντας παράλληλα πως θα της άρεσε το ενδεχόμενο να ήταν επιθεωρήτρια.

«Προσοχή καταναλωτές! Ανάκληση επικίνδυνου για την υγεία , αποτυχημένου προιοντος με την ονομασία «Αφρατο Κεκακι Αθηναιδος!» Πάντα αγαπουσα τις ανακλήσεις του ΕΦΕΤ, μου φαινόταν στοργική η μέριμνα τους. Με μάγευε η αποφυγή της τραγωδίας ετσι όπως γινοταν με αυστηρότητα και σε χαμηλους τόνους, σαν σιδερένια γροθιά σε βελουδινο γαντι. Σαλάμια με Listeria, σουτζουκάκια κατεψυγμένα με σαλμονέλα, πλαστική κουταλα που όταν θερμαίνεται ξερνάει δηλητήρια σε σούπες και αυγολέμονα.
Τι μυστήριος ο κοσμος των ανακλήσεων του ΕΦΕΤ! Θα ήμουν καλη επιθεωρητρια ! θα έσωζα τους Έλληνες από αλλοιωμένες γαρίδες και μανιτάρια Βουλγαρίας με υψηλα επίπεδα ραδιενέργειας , θα ξεσκέπαζα κομπίνες με νοθευμένα μέλια, θα ανακαλούσα μεσα στη νυχτα αλείμματα τυριου και νιφαδες μεταλλαγμένης σόγιας.
Σκεφτείτε ποσο απροσεκτα ζουμε χάρη σε κάποιους που προσέχουν για εμάς. Δεν τους ξερουμε. Δεν ξέρουμε τα γραφεία τους. Δεν είναι συναρπαστικοί σαν τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας και κανεις δεν ενδιαφέρεται σε μια συγκεντρωση να ακούσει τις ιστοριες τους για ακατάλληλα κατεψυγμενα κεμπαμπ. Κι όμως! Εκείνοι κανουν την δουλεια τους.. Ας τους αγνοούμε όπως ακριβως αγνοούσαμε την ύπαρξη των λοιμοξιολογων.
Επιστρέφω όμως στην ανακληση μου, ξερω να μαγειρευω αλλα δεν ξέρω να κάνω γλυκά για αυτό: Προσοχή αγαπητοι καταναλωτές, το κέικ της φωτό δεν τρώγεται, ανακαλούνται όλες οι παρτίδες και σας οφείλουμε μια συγνώμη!», έγραψε η Αθηναΐς Νέγκα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Προσοχή καταναλωτές! ανάκληση επικίνδυνου για την υγεία , αποτυχημένου προιοντος με την ονομασία «Αφρατο Κεκακι Αθηναιδος!» Πάντα αγαπουσα τις ανακλήσεις του ΕΦΕΤ ,μου φαινόταν στοργική η μέριμνα τους .Με μάγευε η αποφυγή της τραγωδίας ετσι όπως γινοταν με αυστηρότητα και σε χαμηλους τόνους ,σαν σιδερένια γροθιά σε βελουδινο γαντι.Σαλάμια με Listeria , σουτζουκάκια κατεψυγμένα με σαλμονέλα , πλαστική κουταλα που όταν θερμαίνεται ξερνάει δηλητήρια σε σούπες και αυγολέμονα .Τι μυστήριος ο κοσμος των ανακλήσεων του ΕΦΕΤ !Θα ήμουν καλη επιθεωρητρια ! θα έσωζα τους Έλληνες από αλλοιωμένες γαρίδες και μανιτάρια Βουλγαρίας με υψηλα επίπεδα ραδιενέργειας , θα ξεσκέπαζα κομπίνες με νοθευμένα μέλια ,θα ανακαλούσα μεσα στη νυχτα αλείμματα τυριου και νιφαδες μεταλλαγμένης σόγιας . Σκεφτείτε ποσο απροσεκτα ζουμε χάρη σε κάποιους που προσέχουν για εμάς .Δεν τους ξερουμε .Δεν ξέρουμε τα γραφεία τους .Δεν είναι συναρπαστικοί σαν τους πιλότους της πολεμικής αεροπορίας και κανεις δεν ενδιαφέρεται σε μια συγκεντρωση να ακούσει τις ιστοριες τους για ακατάλληλα κατεψυγμενα κεμπαμπ .Κι όμως ! εκείνοι κανουν την δουλεια τους ..Ας τους αγνοούμε όπως ακριβως αγνοούσαμε την ύπαρξη των λοιμοξιολογων . Επιστρέφω όμως στην ανακληση μου , ξερω να μαγειρευω αλλα δεν ξέρω να κάνω γλυκά για αυτό : Προσοχή αγαπητοι καταναλωτές , το κέικ της φωτό δεν τρώγεται ,ανακαλούνται όλες οι παρτίδες και σας οφείλουμε μια συγνώμη !

A post shared by @ athinaisnega on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top