Πόπη Τσαπανίδου: Δημοσίευσε φωτογραφία με την πανέμορφη κόρη της

Δείτε πόσο μοιάζουν

Εν μέσω καραντίνας η δημοσιογράφος διοργάνωνε live συζητήσεις στο Instagram

Μια τρυφερή φωτογραφία με την κόρη της, Μαρίνα, θέλησε να δημοσιεύσει την Τετάρτη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Πόπη Τσαπανίδου και όπως θα παρατηρήσετε, μαμά και κόρη μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό!

«Λύγισε» η Πόπη Τσαπανίδου για την απώλεια του συζύγου της

Πόπη Τσαπανίδου: Μείναμε άφωνοι με το πόσο γυμνασμένη είναι

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι πολύ δεμένη με τις κόρες της και η αδυναμία που τους έχει είναι τεράστια, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που μοιράζεται με τους followers της διάφορες φωτογραφίες τους.

Πόπη Τσαπανίδου Δημοσίευσε φωτογραφία με την πανέμορφη κόρη της

«Είναι μικρός ο κόσμος όταν μιλάμε δε για την Ευρώπη μια κουτσουλιά, 3 ωρίτσες και ένωσες τις άκρες της. Χώρια που πάντα έλεγα πως πρέπει να ζούμε για λίγο έστω κάπου άλλου, να μάθουμε κουλτούρες διαφορετικές να ανοίξει το μάτι μας. Αλλά ρε παιδί μου, κάθε φορά που φεύγουν με πιάνει μια θλίψη γκρίζα και πηχτή όλη δικιά μου! Ουφ πια. Δεν τελειώνει ποτέ ε; Υ.Γ στη φωτό η Μαρίνα μου @panadol_extra κάνει -εμφανώς- υπομονή στο φακό για να "βγάλεις 1863 φωτογραφίες που δεν θα ξαναδείς ποτέ ρε μαμά και θα μείνουν εκεί στη μνήμη του τηλεφώνου σου" και ‘χει φυσικά δίκιο. Σιγά να μη χρειάζομαι φωτογραφίες για να θυμηθώ τον χρόνο που περάσαμε και φέτος μαζί! Αλλά αφήνω αυτό το κλικ εδώ. Love you girl», σημείωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Πόπη Τσαπανίδου.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top