Κώστας Σόμμερ: Θα γίνει πατέρας για πρώτη φορά!

Η σύντροφός τους Βαλεντίνη Παπαδάκη είναι έγκυος

Ένας ορκισμένος εργένης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά! Ο λόγος για τον Κώστα Σόμμερ.

Ο 45χρονος ηθοποιός και η κατά 19 χρόνια μικρότερη σύντροφός του, Βαλεντίνη Παπαδάκη, θα γίνουν γονείς. Μπορεί η σχέση τους να μετράει μόλις λίγους μήνες, ωστόσο φαίνεται ότι είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ.

Κώστας Σόμμερ

Σύμφωνα με το αποκλειστικό δημοσίευμα του περιοδικού OK!, ο ηθοποιός ανυπομονεί να γίνει πατέρας και να υποδεχτεί στον κόσμο το πρώτο του παιδί, καρπό του έρωτά του με την 26χρονη καλλονή make up artist.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Στo νέο τεύχος του ΟΚ! που κυκλοφορεί! . . Η Ναταλία Γερμανού -που έχει σήμερα τη γιορτή της- σε μια Αποκλειστική συνέντευξη! Χρόνια πολλά @natalia_germanou . . ➕ Μαρία Μπεκατώρου. Διακοπές στην Κεφαλονιά! @mariampekatwrou . ➕ Διάσημοι εκπρόσωποι της ξένης showbiz επέλεξαν για τις καλοκαιρινές τους διακοπές την Ελλάδα! @davidbeckham @victoriabeckham @salmahayek @ritaora @donatella_versace #okmagazinegreece #newissue #celebritynews #exclusive #exclusivecelebritynews #exclusiveinterviews #paparazzi

A post shared by OK! Magazine Greece (@okmagazinegr) on

Η σύντροφός του διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, ωστόσο μέχρι στιγμής το ζευγάρι δεν έχει επιβεβαιώσει με δήλωσή του την ευχάριστη είδηση.

Τους τελευταίους μήνες, ο Κώστας Σόμμερ και η αγαπημένη του έχουν κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση τους, αφού συζούν στο σπίτι του στον Άλιμο.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Some people are just pure magic, that’s all.. 🌊💜

A post shared by V Λ L E N T I N E (@valentine.papadaki) on

«Θεωρώ ότι το παιδί, σημαίνει χαρά, ευτυχία, εξέλιξη. Θεωρώ ότι είναι λίγο αστείο να τα σχολιάζεις αυτά. Όταν έρθουν τα άστρα και κάτσουν στην κατάλληλη ευθεία και οι συνθήκες είναι όπως πρέπει να είναι, αυτό συμβαίνει. Ο άνθρωπος κάνει σχέδια και ο Θεός γελάει» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο Κώστας Σόμμερ, για το ενδεχόμενο να γίνει μπαμπάς.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top