Κορωνοϊός – Έλενα Κώνστα: Τι είπε για την κατάσταση της υγείας της;

«Η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία»

Θετική στον κορωνοϊό διαγνώστηκε πριν από λίγες ημέρες η Έλενα Κώνστα και την περασμένη Παρασκευή έκανε γνωστή την είδηση μέσω μιας ανάρτησης στο Instagram.

Θετική στον κορωνοϊό γνωστή παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ!

Η δημοσιογράφος αποφάσισε να κάνει το τεστ για τον Covid-19 γιατί είχε κάποια συμπτώματα όπως απώλεια όσφρησης και γεύσης.
Το βράδυ του Σαββάτου έκανε ένα νέο post θέλοντας να ενημερώσει τους followers της για την κατάσταση της υγείας της.

Λάμπρος Κωνσταντάρας:Έκανε το τεστ του κορωνοϊού-Τι έδειξαν τα αποτελέσματα

«Η χαρά μου που μπορώ να γευτώ και να καταλάβω μυρωδιές ξανά...είναι απερίγραπτη ! Από την Τρίτη τα συμπτώματά μου υποχωρούν και η αντίστροφη μέτρηση προς την ελευθερία μου είναι πιο κοντά από ποτέ! Σας εύχομαι να είστε όλοι υγιείς κι εάν νοσήσετε να το περάσετε τόσο ελαφριά όπως εγώ, δεν κινδυνολογούμε αλλά δεν εφησυχαζομαστε, να θυμάστε πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Φοράμε μάσκες και #μενουμεασφαλεις», έγραψε στη λεζάντα η Έλενα Κώνστα.

Έλενα Κώνστα: «Τηλεφωνούν και ρωτούν πόσα πήρα για να πω ότι έχω κορωνοϊό!»

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η χαρά μου που μπορώ να γευτώ και να καταλάβω μυρωδιές ξανά...είναι απερίγραπτη ! Από την Τρίτη τα συμπτώματά μου υποχωρούν και η αντίστροφη μέτρηση προς την ελευθερία μου είναι πιο κοντά από ποτέ! Σας εύχομαι να είστε όλοι υγιείς κι εάν νοσήσετε να το περάσετε τόσο ελαφριά όπως εγώ, δεν κινδυνολογούμε αλλά δεν εφησυχάζουμε, να θυμάστε πως η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία! Φοράμε μάσκες και #μενουμεασφαλεις ❤️ —————————————————— #σταχρονιατουκορωνοιου#girl#covid19#coronavirus#staysafe#food#blondehair#dontcare#happyagain#likeforlikes#likeforfollow

A post shared by Έλενα Κώνστα (@kwnstaelena) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top