Αλεξάνδρα Ούστα: Η φωτογραφία που θηλάζει τον γιο της!

Η ηθοποιός πλέει σε πελάγη ευτυχίας

Η Αλεξάνδρα Ούστα έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι στις 21 Φεβρουαρίου, αλλά εκείνη και ο σύζυγός της Γιάννης Σαρακατσάνης επέλεξαν να κρατήσουν χαμηλό προφίλ και έτσι η είδηση έγινε γνωστή λίγες εβδομάδες αργότερα.

Η ηθοποιός είναι ξετρελαμένη με τον γιο της και συχνά μοιράζεται φωτογραφίες από την καθημερινότητά της μαζί του. Έτσι, λοιπόν, και αυτή τη φορά, δημοσίευσε ένα ακόμα τρυφερό στιγμιότυπο με τον μικρό, στην οποία απεικονίζεται η ίδια να τον θηλάζει στη βεράντα του σπιτιού της.

Αλεξάνδρα Ούστα

«5 μήνες ένα υπέροχο ταξίδι, 5 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και συνεχίζουμε… Τα οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι πολλά και αναντικατάστατα! Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά το μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον 2 χρόνια. Το ποσοστό γυναικών που δεν μπορούν να θηλάσουν λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, είναι πολύ πολύ μικρά! Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουμε θηλασμό χωρίς προβλήματα και χωρίς να σαμποτάρουμε την ίδια μας τη φύση, αυτό είναι η σωστή ενημέρωση από επιστημονικά άρθρα και καταγραφές και η βοήθεια (εφόσον χρειαστεί) από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας. Η γνώση είναι δύναμη!!!», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα που την συνόδευε.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 μήνες ένα υπέροχο ταξίδι, 5 μήνες αποκλειστικός θηλασμός και συνεχίζουμε...✌️ 💎 Τα οφέλη του μητρικού θηλασμού είναι πολλά και αναντικατάστατα! 💎 Ο ΠΟΥ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας) συνιστά το μητρικό θηλασμό για τουλάχιστον 2 χρόνια. 💎 Το ποσοστό γυναικών που δεν μπορούν να θηλάσουν λόγω κάποιου παθολογικού προβλήματος, είναι πολύ πολύ μικρά! 💎 Αν υπάρχει κάποιο μυστικό για να πετύχουμε θηλασμό χωρίς προβλήματα και χωρίς να σαμποτάρουμε την ίδια μας τη φύση, αυτό είναι η σωστή ενημέρωση από επιστημονικά άρθρα και καταγραφές και η βοήθεια (εφόσον χρειαστεί) από πιστοποιημένους συμβούλους γαλουχίας. Η γνώση είναι δύναμη!!! 🤱👣👶 #motherhood #moments #motherandson #myworld #myboy #babyboy💙 #breastfeeding #breastfedbaby #nursingmom

A post shared by Alexandra Ousta (@alexandraousta) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top