Μαίρη Συνατσάκη: Μας εξέπληξε με το νέο επαγγελματικό της βήμα!

Το ανακοίνωσε μέσω Instagram

Το νέο της επαγγελματικό project ανακοίνωσε με ένα της post στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μαίρη Συνατσάκη εκπλήσσοντας ευχάριστα τους followers της.

Oικονομάκου και Συνατσάκη ξάπλωσαν στα βράχια

Μαίρη Συνατσάκη νέο επαγγελματικό βήμα

Πάντα χαμογελαστή και με νέες εκπλήξεις η Mairiboo/ NDP Photo Agency

Η παρουσιάστρια και youtuber, που από το εν λόγω μέσο «κατέχει το άθλημα» της σκηνοθεσίας αποφάσισε να το πάει ένα βήμα παρακάτω, ν’ ασχοληθεί πιο επαγγελματικά και ν’ αναλάβει την σκηνοθεσία του νέου video clip του boy band των ‘’Alcatrash’’ με τίτλο «Τέρμα Τα Ψέματα». 

Βάλια Χατζηθεοδώρου: Μίλησε ανοιχτά για τη σχέση της με τον Πέτρο Πυλαρινό

Δημοσίευσε λοιπόν μία φωτογραφία με τα αγόρια του group από την ημέρα του γυρίσματος κι έγραψε στη λεζάντα:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σκηνοθεσία λοιπόν... αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν «Τέρμα Τα Ψέματα»! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες «μου» @alcatrash.band 🌴🍉📣

A post shared by Mary Synatsaki (@mairiboo) on

 

«Σκηνοθεσία λοιπόν… αυτό είναι το νέο μου πρότζεκτ και γι’ αυτά εδώ τα αγόρια τρέχω τόσες μέρες! Είναι η πρώτη μου φορά πίσω από τις κάμερες και η πρώτη φορά που σκέφτομαι, εμπνέομαι, οραματίζομαι κάτι για την εικόνα κάποιου άλλου και όχι για την δική μου. Θα σας πω λεπτομέρειες πολύ σύντομα αλλά προς το παρόν ‘’Τέρμα Τα Ψέματα’’! Αυτή είναι απόλυτη τραγουδάρα του καλοκαιριού και έρχεται από τους καλλιτέχνες ‘’μου’’ @alcatrash.band».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top