Μαρία Ψηλού: Παντρεύτηκε η Σταρ Ελλάς 2017 λίγο πριν γίνει μαμά!

Ο Κωνσταντίνος Ψηλός κατάφερε να της κλέψει την καρδιά

Δείτε τη γυμναστική που κάνει στο σπίτι του το πανέμορφο μοντέλο

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της διανύει η Μαρία Ψηλού, αφού το μεσημέρι της Πέμπτης, παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, Κωνσταντίνο Ψηλό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Preparations... 📸 👰💍👑🥂✨

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓟𝓼𝓲𝓵𝓸𝓾👑 (@maria_psilou) on

Ο πολιτικός γάμος του ζευγαριού, έγινε στο Δημαρχείο Βούλας σε κλειστό κύκλο και σε λίγους μήνες θα κρατά στην αγκαλιά του τον καρπό του έρωτά του.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

11.06.20 💍👰💞👑✨📸

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓟𝓼𝓲𝓵𝓸𝓾👑 (@maria_psilou) on

Η εγκυμονούσα Σταρ Ελλάς, γι’ αυτή την ιδιαίτερη ημέρα επέλεξε ένα δαντελένιο mermaid νυφικό που αναδείκνυε το ντεκολτέ της αλλά και τη φουσκωμένη της κοιλίτσα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👰💍👑✨📸

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓟𝓼𝓲𝓵𝓸𝓾👑 (@maria_psilou) on

Η εντυπωσιακή νύφη, η οποία είναι πολύ ενεργή στα social media δημοσίευσε φωτογραφίες από τις προετοιμασίες της, ενώ την είδαμε να ποζάρει αγκαλιά με τον άνδρα της ζωής της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👰

A post shared by ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀𝓜𝓪𝓻𝓲𝓪 𝓟𝓼𝓲𝓵𝓸𝓾👑 (@maria_psilou) on

Η Σταρ Ελλάς 2017 στο star.gr: Η εγκυμοσύνη και τα συμπτώματα του κορωνοϊού


Η Μαρία Ψηλού μιλώντας πριν από λίγο καιρό στο star.gr και τον Βαγγέλη Καράλη είχε εκφράσει τη λύπη της που σε μια τόσο σημαντική της ζωής της δε θα είναι στο πλευρό της οι γονείς της: «Λόγω της κατάστασης στο Δημαρχείο θα είμαστε μόνο εγώ και ο Κωνσταντίνος. Λυπάμαι τόσο πολύ που δε θα είναι οι γονείς μου. Η μητέρα μου δεν μπορεί να παραβρεθεί καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες λόγω προβλήματος υγείας της. Θα παντρευτούμε φορώντας μάσκες! Αυτό θα το θυμάμαι για πάντα… Περιμένω με αγωνία τον θρησκευτικό μας γάμο που εκεί θα κάνουμε ένα τεράστιο πάρτι».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top