Ελληνίδα ηθοποιός αγόρασε αυτοκίνητο για το σκυλάκι της!

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram

Χριστιάννα Καρνέζη

Είναι η μεγάλη της αδυναμία και το αποδεικνύει κάθε μέρα. Η Χριστιάνα Καρνέζη δε χαλάει χατήρι στο μόλις 8 μηνών μαλτεζάκι της το Μπεν και όπου πάει τον παίρνει μαζί της. Μάλιστα πρόσφατα του άνοιξε δικό του λογαριασμό στο Instagram με το όνομα "loversben" δηλαδή "όσοι αγαπούν τον Μπεν" και κάθε τόσο μοιράζεται φωτογραφίες του με τους followers.

 

Το γλυκό μαλτεζάκι που της έχει πάρει την καρδιά βρέθηκε στη ζωή της τυχαία αφού μιλώντας με μια φίλη της έμαθε ότι η σκυλίτσα της είχε γεννήσει και δεν μπορούσε να κρατήσει όλα τα κουτάβια. Αμέσως η ηθοποιός που τα τελευταία χρόνια συνεργάζεται με τον Μάρκο Σεφερλή προθυμοποιήθηκε να πάρει ένα και όταν βρέθηκε εκεί για να διαλέξει ήταν... έρωτας με την πρώτη ματιά.

Φυσικά του έχει αγοράσει όλα τα παιχνίδια και τα αξεσουάρ αλλά πρόσφατα του αγόρασε ένα αυτοκίνητο. Μιλάμε για ένα μίνι κάμπριο για σκυλάκια που είναι η νέα τάση. Και βέβαια για του λόγου το αληθές η Χριστιάνα ανέβασε στο Instagram το φωτογραφικό στιγμιότυπο με το Μπεν πανευτυχή μέσα στο αμάξι του να μας προσκαλεί "Μπες μες το καμπριολέ πάμε για κανα καφέ!"

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top