Τσιμτσιλή: Η καλοκαιρινή καληνύχτα και το αισιόδοξο μήνυμα!

«Χαμογελώ κι συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου»

Τις τελευταίες ώρες το σκηνικό του καιρού μοιάζει χειμωνιάτικο και αυτό το γεγονός έκανε πολλούς ανθρώπους να αναπολούν τις καλοκαιρινές τους διακοπές.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «H Μενεγάκη παραδίδει μαθήματα διαχείρισης εικόνας»

Εξαίρεση δεν αποτελεί ούτε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η οποία ανέβασε στο Instagram μια άκρως καλοκαιρινή φωτογραφία από τις διακοπές της στην αγαπημένη της Πάρο, στέλνοντας παράλληλα ένα αισιόδοξο μήνυμα στους followers της.

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Το διαφορετικό πρωινό με τις κόρες της!

«Σήμερα που καιρός ο έγινε έτσι ξαφνικά χειμωνιάτικος... αναπολώ περισσότερο από ποτέ καλοκαιρινές στιγμές.Μόλις όμως μία όμορφη ανάμνηση τρυπώνει στο μυαλό μου καταλήγω να αναρωτιέμαι αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο ανέμελο... Από επιλογή μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισογεμάτο κι έτσι χαμογελώ κι συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου.Καληνύχτα!», έγραψε η παρουσιάστρια του «Happy Day».

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα που καιρός ο έγινε έτσι ξαφνικά χειμωνιάτικος... αναπολώ περισσότερο από ποτέ καλοκαιρινές στιγμές. Μόλις όμως μία όμορφη ανάμνηση τρυπώνει στο μυαλό μου καταλήγω να αναρωτιέμαι αν το φετινό καλοκαίρι θα είναι τόσο ανέμελο... Από επιλογή μου αρέσει να βλέπω πάντα το ποτήρι μισόγεμάτο κι έτσι χαμογελώ κι συνεχίζω να ταξιδεύω με τη σκέψη μου. Καληνύχτα!

A post shared by stam_tsimtsili (@stam_tsimtsili) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top