Αποστόλης Τότσικας: «στο κορίτσι μου δεν λέω όχι»

Ο γάμος, τα νέα του σχέδια και... η Νέα Υόρκη

Αποστόλης Τότσικας: «στο κορίτσι μου δεν λέω όχι»

Την αδυναμία που έχει στο κορίτσι του, την γνωστή φωτογράφο Ρούλα Ρέβη, επιβεβαιώνει σε συνέντευξή του ο Αποστόλης Τότσικας! Όπως λέει, είναι η μόνη στην οποία δεν λέει «όχι» και θα την έπαιρνε μαζί του αν χρειαζόταν να φύγει από την Ελλάδα αύριο το πρωί, ενώ παράλληλα αποκαλύπτει τα σχέδιά του για γάμο και νέα τηλεοπτική σειρά.

«Δεν μπορώ να πω όχι στο κορίτσι μου», λέει νέτα - σκέτα στο περιοδικό «Celebrity» ο ηθοποιός και σε ερώτηση για το τι θα έπαιρνε μαζί του αν αύριο έφευγε από την χώρα, απαντά: «θα έπαιρνα μόνο το κορίτσι μου, γιατί και εκείνη το ίδιο θα έκανε». Κι αν ο έρωτας φαίνεται πως είναι σοβαρός, για γάμο δεν το σκέφτεται και πολύ ο Αποστόλης. Μάλιστα, αναφέρει πως η οικογένειά του δεν τον πιέζει να το πάρει το κορίτσι γιατί «είναι άλλης φιλοσοφίας».

Ο ηθοποιός μιλά με τα καλύτερα λόγια για την ταινία «Κόκκινος Ουρανός» και τον συμπρωταγωνιστή του Ορφέα Αυγουστίδη και προσθέτει πως δεν θεωρεί εαυτόν εκτός τηλεόρασης. «Το ότι δεν παίζω κάθε χρόνο σε κάποιο σίριαλ δεν σημαίνει κάτι. Πιστεύω ότι πάντα χρειάζονται οι σωστές δόσεις», λέει και αποκαλύπτει πως του χρόνου θα τον δούμε σε μια νέα σειρά που ετοιμάζει το Mega και σε παράσταση του Εθνικού.

«Η εποχή που διανύουμε έχει δυσκολίες για όλα τα επαγγέλματα, όχι μόνο το δικό μου», αναφέρει σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο Αποστόλης, που θα δεχόταν να πρωταγωνιστήσει σε διαφημιστικό σποτ αρκεί η αμοιβή να ήταν καλή. Στις ταινίες και τις σειρές που συμμετέχει, πάντως, το οικονομικό έρχεται τελευταίο, αφού προηγούνται -όπως λέει- το σενάριο και το cast.

Την αναγνωσιμότητα μαθαίνει να την χειρίζεται όσο περνάει ο καιρός και δεν κρύβει ότι πολλές φορές τον έχει φέρει σε δύσκολη θέση. Όσο για το πώς ονειρεύεται την ζωή του; Δεν αποκλείει το ενδεχόμενο να ζήσει εκτός Αττικής και δεν θα έλεγε «όχι» στη Νέα Υόρκη γιατί «το μέρος είναι μαγικό». Ωστόσο, από την Ελλάδα δεν έχει φύγει ακόμα γιατί του έχουν συμβεί όμορφα πράγματα!

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας «Κόκκινος Ουρανός»

Κάνε Skip the Line στο Heineken LINEUP και κέρδισε εισιτήρια (http://lineup.heineken.gr/)

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top