Ελ. Μελέτη: «Ας συνέλθουμε λίγο και ας προσγειωθούμε στην γη»

Η απάντηση στα σχόλια περί αμοιβών στο Dancing

Ελ. Μελέτη: «Ας συνέλθουμε λίγο και ας προσγειωθούμε στην γη»

Απάντηση στα όσα ακούγονται σχετικά με τις αμοιβές των χορευτών στο Dancing with the Stars έδωσε μέσα από την εκπομπή της και σε πολύ έντονο ύφος Ελεονώρα Μελέτη.

«Τόσο ο χορευτής, όσο και ο επώνυμος που συμμετέχει στο σόου, από την στιγμή που θα πάρει την απόφαση να πάει σε αυτό το σόου, ξεχνάει οτιδήποτε άλλο κάνει. Κάθε υποψήφιος χρειάζεται καθημερινά τουλάχιστον επτά ώρες για αυτό που λέγεται Dancing with the Stars. Όταν είσαι επαγγελματίας χορευτής, δικαιούσαι να αμειφθείς, για αυτή την δουλειά, αλλά η αμοιβή είναι κάτι που πρέπει να ισχύει και για τον άνθρωπο που φιλοξενείται στο σόου γιατί αφήνει άλλα πράγματα πίσω του. Αυτό όμως δεν αναιρεί τον φιλανθρωπικό χαρακτήρα του σόου γιατί τα λεφτά τα οποία θα δοθούν στον οργανισμό Make a wish είναι τα χρήματα που δίνονται από τα μηνύματα τις ψήφους και τα τηλεφωνήματα που κάνει ο κόσμος κατά την διάρκεια των live για να κρατήσει μέσα ένα αγαπημένο του ζευγάρι», είπε η παρουσιάστρια και πρόσθεσε:

«Άρα είναι άδικο να δημιουργούνται εντυπώσεις από κάποιους που αρέσκονται στο να δημιουργούν συνέχεια φασαρίες και να λένε ότι λεφτά παίρνουν όλοι. Αμα ήταν έτσι δεν θα έπρεπε να πληρωθούν ούτε οι τεχνικοί, ούτε η παραγωγή, ούτε ο αρχισυντάκτης, ούτε η παρουσιά��τρια, ούτε η κριτική επιτροπή, ούτε κανείς», είπε χαρακτηριστικά.

Η Ελεονώρα, όμως, έβαλε τα πράγματα στην θέση τους και σε ό,τι ακούγεται σχετικά με υπέρογκα ποσά της τάξεως των 8 ή 10 χιλιάδων ευρώ, που λαμβάνουν οι υποψήφιοι σε κάθε live. «Πραγματικά, εάν ήταν έτσι, θα δήλωνα με χαρά την επιθυμία μου να παίρνω μέρος στο Dancing κάθε χρόνο και μάλιστα μετά θα πήγαινα να κάνω και μαθήματα χορού για να εργαστώ ως επαγγελματίας στο Dancing για να παίρνω και πάλι λεφτά. Σας παρακαλώ παιδιά… ας συνέλθουμε λιγάκι και ας προσγειωθούμε στην γή», κατέληξε σε έντονο ύφος και εξαιρετικά ενοχλημένη η παρουσιάστρια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top