Ελεονώρα Μελέτη: Η φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της

Λίγες ημέρες πριν γεννήσει την κόρη της

Η Ελεονώρα Μελέτη μένει σπίτι μαζί με τον άντρα της, Θοδωρή Μαροσούλη, και την κόρη τους, Αλεξάνδρα, τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας για τον κορωνοϊό

Το πρωί της Τρίτης, η όμορφη παρουσιάστρια βρήκε στο κινητό της μια φωτογραφία από την περίοδο της εγκυμοσύνης της και συγκεκριμένα λίγες ημέρες πριν γεννήσει την κόρη της. 

Ελεονώρα Μελέτη: Το γλυκό που έφτιαξε και ενθουσίασε τον σύζυγό της

Θυμήθηκε όλες τις σκέψεις που είχε τότε και τα προβλήματα που αντιμετώπισε ενώ σχολίασε και την τωρινή κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρο τον πλανήτη με την πανδημία.

«7 Απριλίου 2018. Μεγάλο Σάββατο! 6 μέρες πριν γεννήσω! Μόλις βγαίνω από την κουζίνα, αγαπημένο μέρος του σπιτιού εκείνες τις μέρες… τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη στιγμή. Είχα βγάλει τη φωτογραφία για να τη στείλω στο γκρουπ που είχαμε με κάτι φίλους, ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα κάλεσμα αλλά εγώ δεν είχα πάει. Δεν είχα τι να βάλω!!!  Πόσο παράξενο να βλέπεις τις παλιές φωτογραφίες κ να λες: «που να φανταζόμουν πως δυο χρόνια μετά θα ποσταρα αυτή τη φωτογραφία από τον @dromos898fm κ πως η χώρα θα ήταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού.» #throwback #9monthspregnant», σχολίασε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

7 Απριλίου 2018. Μεγάλο Σάββατο! 6 μέρες πριν γεννήσω! Μόλις βγαίνω από την κουζίνα, αγαπημένο μέρος του σπιτιού εκείνες τις μέρες... τα χείλη μου κοντεύουν να σκάσουν από το πρήξιμο, όπως τα χέρια μου κ η κοιλιά μου. Τη θυμάμαι εκείνη τη στιγμή. Είχα βγάλει τη φωτογραφία για να τη στείλω στο γκρουπ που είχαμε με κάτι φίλους, ήταν όλοι μαζεμένοι σε ένα κάλεσμα αλλά εγώ δεν είχα πάει. Δεν είχα τι να βάλω!!! 😂😂😂😂 πόσο παράξενο να βλέπεις τις παλιές φωτογραφίες κ να λες: «που να φανταζόμουν πως δυο χρόνια μετά θα ποσταρα αυτή τη φωτογραφία από τον @dromos898fm κ πως η χώρα θα ήταν σε καραντίνα εξαιτίας ενός ιού.» #throwback #9monthspregnant

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram) on

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top