Δούκισσα Νομικού: «Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει»

Τι μας προτείνει να κάνουμε για να φτιάξουμε τη διάθεσή μας;

Η καραντίνα συνεχίζεται και όλοι μας βρισκόμαστε κλεισμένοι στα σπίτια μας έχοντας μειώσει τις εξόδους μας μόνο στις απαραίτητες. Η μανούλα δύο παιδιών, Δούκισσα Νομικού, έχει απομονωθεί με τα παιδιά της και δε βγαίνει καθόλου έξω προκειμένου να προφυλαχτεί από τον κορωνοϊό.

Δούκισσα Νομικού: Υποδέχτηκε τον Απρίλιο με τη μικρή της μπαλαρίνα!

Σήμερα, θέλησε να στείλε το δικό της μήνυμα αισιοδοξίας δίνοντάς μας δύναμη και κουράγιο να συνεχίσουμε! Αποκάλυψε μάλιστα, τι της φτιάχνει τη διάθεση. Αυτό δεν είναι άλλο από τη γυμναστική!

«Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δε βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει. Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται. Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω. Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε. Είσαι μαζί μου; #mondaymotivation #karantinamotivation #menoumespiti», έγραψε η πρώην εστεμμένη Σταρ Ελλάς η οποία φαινεται πιο αποφασισμένη από ποτέ!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Είναι εντάξει να μην είσαι εντάξει. Η κατάσταση δεν βοηθάει. Η απομόνωση δεν βοηθάει. Ούτε ο καιρός βοηθάει. Κι όμως, ξέρεις τι βοηθάει; Η γυμναστική. 30 λεπτά κάθε μέρα. Όχι για να φτιάξεις σώμα για το καλοκαίρι (ποιο καλοκαίρι αναρωτιέμαι) αλλά για να φτιάξεις το πνεύμα και τη διάθεση σου. Δοκίμασε το. Πάρε βαράκια ή κράτα μπουκάλια, πάρε μια καρέκλα ή τις μπάλες με τις οποίες έκανες ασκήσεις για εύκολο τοκετό, βάλε μουσική στα αυτιά, άσε το κινητό σου και εκτονώσου. Αν έχεις παιδιά, αφιέρωσε αυτά τα 30 λεπτά στον εαυτό σου όταν εκείνα κοιμούνται. Θα νιώσεις καλύτερα. Στο υπόσχομαι. ❤️ Και μετά φάε παγωτό σοκολάτα. Λειτουργεί σου λέω 😉 Εγώ είμαι έτοιμη να αρχίσω από σήμερα, πάμε να το γυρίσουμε 💪🏻 Είσαι μαζί μου; #mondaymotivation #karantinamotivation #menoumespiti

A post shared by Doukissa Nomikou Theodoridi (@dutchesss_) on

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top