Ροζίτα Σώκου για κορωνοϊό: «Και να με πάρει, τι να με κάνει;»

Όσα είπε η δημοσιογράφος και κριτικός στα 97 της!

Ροζίτα Σώκου

Με το γνωστό της χιούμορ αντιμετωπίζει όσα συμβαίνουν με την πανδημία του κορωνοϊού η Ροζίτα Σώκου

Κλεισμένη στο σπίτι, στα 97 της χρόνια η Ελληνίδα δημοσιογράφος και κριτικός μίλησε στην εφημερίδα Espresso για το πώς βιώνει την πανδημία.

«Δεν είπα εγώ “καλύτερα που πέθανε η Αλίκη”. Το είπε η μητέρα της»

«Άντε καλέ που θα φοβηθώ τον κορονοϊό. Εμένα και να με πάρει, τι να με κάνει; Άλλωστε, από τους παλιούς μόνο εγώ και ο Ζάχος Χατζηφωτίου έχουμε μείνει. Εκείνος, μάλιστα, ανανεώνει κάθε τόσο το δίπλωμά του και οδηγεί κιόλας» είπε η κυρία Σώκου.

Η Ρωζίτα Σώκου με τον Τάκη Ζαχαράτο το καλοκαίρ του 2015 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Εγώ είμαι κλεισμένη εδώ και μερικά χρόνια σπίτι μου, λόγω των κινητικών προβλημάτων που έχω. Για μένα, ωστόσο, είναι πρόβλημα μόνο ότι πρέπει να έρχονται οι δικοί μου άνθρωποι να με βλέπουν, και αυτοί φοβούνται. Εγώ, προς το παρόν, στην υγεία μου είμαι φαινόμενο. Δεν έχω απολύτως τίποτα. Τώρα λένε στους νέους να κλειστούν σπίτια τους.

Από μία μεριά είναι καλό αυτό. Νομίζω ο κόσμος γύρισε στις πραγματικές ανθρώπινες αξίες. Νομίζω όταν είσαι κλεισμένος μέσα σε τέσσερις τοίχους αντιλαμβάνεσαι καλύτερα όσα έχεις όταν είσαι εντελώς ελεύθερος, αλλά δεν τους δίνεις σημασία. Εγώ τον θάνατο, σου έχω ξαναπεί, δεν τον φοβάμαι. Ούτε τη διαδικασία», είπε μεταξύ άλλων η θρυλική δημοσιογράφος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top