Ποιο MasterChef... Τα donuts της Δέσποινας Βανδή είναι αλλού!

Μας δίνει και τη συνταγή!

Καραντίνα, μέρα... 12; Αναλόγως από πότε τη μετράς! Η Δέσποινα Βανδή μένει σπίτι και όπως φαίνεται το έχει ρίξει στη μαγειρική και στη ζαχοροπλαστική!

Δέσποινα Βανδή: Δείτε το βίντεο μέσα από την κουζίνα της!

Η γνωστή τραγουδίστρια μοιράζεται συχνά πυκνά με τους followers της στο Instagram τις λιχουδιές που φτιάχνει για την οικογένειά της και έτσι και σήμερα το μεσημέρι, θέλησε να μας δείξει τα σούπερ donuts που έφτιαξε για τα παιδάκια της, τα οποία πλέον κάνουν τα μαθήματά τους από το σπίτι!

Στη λεζάντα, σημείωσε και τη συνταγή της! Λοιπόν τι περιμένετε; Βουρ για donuts!

«Hotel Mama!Always open!
#donuts
Λοιπόν! Εύκολα και γρήγορα!
1 φλ. γαλα χλιαρό
1φακ.μαγια
1 1/2 κ.σ ζάχαρη
2 κρόκους
1 βανίλια
Ξύσμα πορτοκάλι
40γρ βούτυρο
3 φλ. αλεύρι
Βάζουμε σε ένα μπωλ το γάλα, τη μαγιά, τη ζάχαρη! Ανακατεύουμε και αφήνουμε για 5 ‘
Προσθέτουμε στη συνέχεια το βούτυρο λιωμένο, τα αυγά, το ξύσμα, τη βανίλια και στη συνέχεια το αλεύρι σταδιακά!
Μοσχομυρίζει ήδη!
Βάζουμε σε ένα άλλο μπωλ που έχουμε αλείψει με λίγο ελαιόλαδο, το ζυμάρι και σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη για μισή ώρα!
Σε επιφάνεια που έχουμε αλευρώσει ανοίγουμε στη συνέχεια τη ζύμη με πλάστη και κόβουμε τα donuts χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι και για να κάνετε την τρυπούλα στη μέση ένα καπάκι!
Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά για 3’-4’!
Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το λάδι που μπορεί να ‘χουν κρατήσει!
Δε γίνονται ούτως η άλλως πολύ λαδερά!
Όταν κρυώσουν φτιάχνουμε και ρίχνουμε πάνω τους το γλάσο σοκολάτας!
Γλασο: 2κ.σ κακάο 1 κ.σ άχνη και λίγο γαλα! Τα ανακατεύουμε και περιχύνουμε τα donuts!
Πανεύκολα! Φτιαξτε τα τώρα που τα παιδιά κάνουν τα μαθήματα τους από το σπίτι!
Εμείς είμαστε πια το κυλικείο!!!😂
Καλή επιτυχία!!!
#μένουμε_σπίτι #stayhome #donuts», έγραψε η Δέσποινα Βανδή πολύ περήφανη για τις γλυκιές δημιουργίες της!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hotel Mama!Always open! #donuts Λοιπόν!Ευκολα και γρήγορα! 1 φλ.γαλα χλιαρό 1φακ.μαγια 1 1/2 κ.σ ζάχαρη 2 κρόκους 1 βανίλια Ξύσμα πορτοκαλι 40γρ βούτυρο 3 φλ.αλευρι Βάζουμε σε ένα μπωλ το γαλα τη μαγια τη ζάχαρη!Ανακατευουμε και αφήνουμε για 5 ‘ Προσθέτουμε στη συνέχεια το βούτυρο λιωμένο,τα αυγά,το ξύσμα,τη βανίλια και στη συνέχεια το αλευρι σταδιακά! Μοσχομυρίζει ήδη! Βάζουμε σε ένα άλλο μπωλ που έχουμε αλειψει με λίγο ελαιόλαδο ,το ζυμάρι και σκεπάζουμε τη ζύμη με μεμβράνη για μισή ώρα! Σε επιφάνεια που έχουμε αλευρώσει ανοίγουμε στη συνέχεια τη ζύμη με πλαστη και κόβουμε τα donuts χρησιμοποιώντας ένα ποτήρι και για να κάνετε την τρυπουλα στη μέση ένα καπάκι! Τηγανίζουμε σε ηλιέλαιο σε μέτρια φωτιά για 3’-4’! Τα τοποθετούμε σε χαρτί κουζίνας να φύγει το λάδι που μπορεί να χουν κρατήσει! Δε γίνονται ούτως η άλλως πολύ λαδερά! Όταν κρυώσουν φτιάχνουμε και ρίχνουμε πάνω τους το γλάσο σοκολάτας! Γλασο: 2κ.σ κακάο 1 κ.σ άχνη και λίγο γαλα!Τα ανακατεύουμε και περιχυνουμε τα donuts! Πανεύκολα!Φτιαξτε τα τώρα που τα παιδιά κάνουν τα μαθήματα τους από το σπιτι! Εμείς είμαστε πια το κυλικείο!!!😂 Καλή επιτυχία!!! #μένουμε_σπίτι #stayhome #donuts

A post shared by Despina Vandi (@desp1navandi) on


 

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top