Θετικό στον κορωνοϊό μέλος των Bon Jovi

«Σας παρακαλώ να βοηθάτε ο ένας τον άλλον!»

Bon Jovi

Δεν είναι λίγοι οι celebs ανά τον πλανήτη που έχουν προσβληθεί μέχρι στιγμής από τον κορωνοϊό. Τελευταία προσθήκη ο κιμπορντίστας David Bryan των θρυλικών ρόκερ Bon Jovi.

Ο μουσικός έκανε γνωστό το γεγονός μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram, λέγοντας πως ήταν άρρωστος για αρκετές ημέρες, αλλά ευτυχώς πλέον νιώθει καλύτερα.

«Πήρα τα αποτελέσματά μου και βρέθηκα θετικός στον κορωνοϊό. Ήμουν άρρωστος για μια εβδομάδα και αισθάνομαι καλύτερα κάθε μέρα. Παρακαλώ μην φοβάστε! Είναι γρίπη όχι πανούκλα», έγραψε χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει πώς προσβλήθηκε από τον ιό.

Ροκ... στην άμμο! Δείτε τον Jon Bon Jovi στην παραλία της Ψαρρού

«Είμαι σε καραντίνα εδώ και μία εβδομάδα και θα παραμείνω για άλλη μία. Και όταν αισθανθώ καλύτερα θα υποβληθώ ξανά στο τεστ για να σιγουρευτώ ότι έχω απαλλαγεί από τον άθλιο ιό» πρόσθεσε.

«Σας παρακαλώ να βοηθάτε ο ένας τον άλλον. Αυτό θα περάσει σύντομα… με τη βοήθεια κάθε Αμερικανού!!!», κατέληξε ο κιμπορντίστας των Bon Jovi.

Ο βραβευμένος με Tony μουσικός, ετοίμαζε το μιούζικαλ «Diana» για τη ζωή της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ωστόσο πήρε απ΄αόριστον αναβολή,  όπως και όλες οι παραστάσεις στο Broadway λόγω της πανδημίας.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top