Μαρία Μπεκατώρου: «Δεν ξέρω πότε θα συναντηθούμε ξανά στο YFSF!»

Η συγκινητική ανάρτηση στο Instagram

Όπως και τα περισσότερα προγράμματα της ελληνικής τηλεόρασης λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού έχει σταματήσει τα γυρίσματά του και το «Your Face Sounds Familiar».

Το πρωί της Κυριακής η Μαρία Μπεκατώρου έκανε μια συγκινητική ανάρτηση στο Instagram για το show μεταμφιέσεων, λέγοντας πως δεν ξέρει πότε θα βρεθεί ξανά στη σκηνή του. 

Μαρία Μπεκατώρου: Το μήνυμα της για όσα ζούμε με τον κορωνοϊό

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν,μέχρι νεοτέρας ...Ποιος θα μας το’λεγε.Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις.Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια,χωρίς κοινό,χωρίς το πολύτιμο κοινό.Πιστεύω πως τα καταφέραμε.
Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας,γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας,γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς.Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar,ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια,ότι ήδη μου λείπει πολύ.Μου λείπουν όλα πολύ....

Οι συνεργάτες,οι πρόβες,τα τραγούδια μας,το κέφι μας,η ασταμάτητη χαρά μας...Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελλαινομαι.Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα.Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι!Εις το επανιδείν...Σας ευχαριστώ όλους πολύ.

Ξέρετε εσείς...» έγραψε η παρουσιάστρια.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top