Συγκινεί η Ελένη Ασημάκη: «Ζούμε κυρίως από την αιμοδοσία»

Έκκληση για αιμοδοσία κάνει το νεαρό μοντέλο

Με ένα συγκινητικό βίντεο, το κορίτσι του GNTM, Ελένη Ασημάκη, κάνει έκκληση για αιμοδοσία και αναφέρεται στην τεράστια σημασία αυτής της πράξης. 

Το νεαρό μοντέλο που δεν είχε μπει στο σπίτι του GNTM εξαιτίας ενός προβλήματος υγείας, ανέβασε στο instagram ένα video κάνοντας έκκληση να μη σταματήσει η αιμοδοσία, εν μέσω κορωνοϊού. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Με μεγάλη παράκληση εγώ και όλοι οι πάσχοντες σας παρακαλούμε να μας ακούσετε και να συνεχίσετε να μας βοηθάτε! Γίνετε Αιμοδότες. Οι ζωές πολλών εξαρτώνται από εσάς. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή μπορούμε να το προλάβουμε! Ενημερώστε παρακαλώ τους γύρω σας και μην αφήνετε καμία ζωή να κινδυνεύσει! Όσοι είστε Αθήνα και δεν θέλετε να πάτε σε νοσοκομείο για αιμοδοσία είναι διαθέσιμο το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας στην οδό: Θηβων 314 στο Αιγάλεω #spreadtheword #staysafe #stayhome #donatebloodsavelives

A post shared by Eleni Asimaki (@elmayahh) on

Μιλώντας στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα», το όμορφο μοντέλο αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο δικό της πρόβλημα υγείας και αποκάλυψε το πόσο ζωτικής σημασίας είναι να συνεχιστεί η αιμοδοσία.

«Υπάρχουν άτομα σαν εμένα που ζούμε κυρίως μόνο από αυτό, είναι η θεραπεία μας, οπότε δεν γίνεται τώρα λόγω του ιού να σταματήσουμε να κάνουμε τις μεταγγίσεις μας. Τώρα που ο κόσμος δεν δίνει αίμα, μειώνεται οι μεταγγίσεις μας. Εγώ μεταγγίζομαι ανά 14 μέρες, αλλά τώρα οι γιατροί μου το έχουν κάνει ανά 20 μέρες» είπε χαρακτηριστικά. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σας ευχαριστούμε όλους για την ευαισθητοποίηση σας η οποία με συγκινεί ιδιαιτέρως.Στοχος μου είναι να μαθευτεί εκεί έξω κυρίως στην νεολαία,το ποσό εύκολο είναι να σώσεις τόσες ζωές με μόνο μια αιμοδοσία! Ευχομαι μετά από όλο αυτό όλοι οι συνάνθρωποι μου που έχουν την υγεία τους να γίνουν τακτικοί αιμοδότες! Το αίμα σώζει ζωές. . . Μην ξεχνάτε‼️ Μένουμε σπίτι εκτός αν δίνουμε αίμα 🙏🏽🩸 #μενουμεσπιτιεκτοσανδινουμεαιμα #menoumespitiektosandinoumeaima

A post shared by Eleni Asimaki (@elmayahh) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top