Κομνηνός: Η ακραία εκδήλωση θαυμασμού και τα λόγια που δεν ξέχασε ποτέ!

«Μας έσκισαν τα πουκάμισα», δήλωσε ο ηθοποιός

Ο Λάκης Κομνηνός κατάφερε να συνδυάσει ταλέντο και γοητεία. Ο ξανθός ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου όπως ήταν  φυσικό έκανε θραύση στο γυναικείο κοινό και μάλιστα δεν ήταν λίγες οι ακραίες εκδηλώσεις θαυμασμού.

Ο ταλαντούχος ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω και μοιράστηκε μία από αυτές στην  εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «Ενώπιος Ενωπίω».

«Εκείνα τα χρόνια τυπώναμε φωτογραφίες και ήταν δαπανηρό το παιχνίδι αυτό με τα αυτόγραφα. Δεν είναι όπως τώρα με τις selfies και όλα τα κορίτσια που θέλουν κάθονται με το κινητό και δεν παίρνουν φωτογραφία ή αυτόγραφο. Ξοδεύτηκαν πολλά χρήματα, πάρα πολλά χρήματα. Εκείνη την εποχή δεν υπήρχαν ινδάλματα. Ήταν οι ηθοποιοί του κινηματογράφου, οι οποίοι είχαν μια μαζικότητα ας πούμε, οι ποδοσφαιριστές και λίγο άρχιζαν τότε οι τραγουδιστές. Αυτοί λοιπόν είχαν μπει στο παιχνίδι του κυνηγητού, του ινδάλματος», είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε σε ένα περιστατικό που έμεινε για πάντα χαραγμένο στη μνήμη του. «Όταν ήμασταν νέοι ηθοποιοί με τον μακαρίτη τον Τζανετάκο, κάναμε πολύ παρέα. Και εξαιρετικός ηθοποιός και στην παρέα. Εκείνη την εποχή οι θίασοι, τα πετυχημένα έργα πήγαιναν στη Θεσσαλονίκη. Ήμασταν μαζί στον θίασο και πηγαίναμε στη Θεσσαλονίκη να συνεχίσουμε τις παραστάσεις.

Συμπωματικά εκείνη την ημέρα, είχαμε ίσα ίσα λεφτά για να πάμε στη Θεσσαλονίκη, όπου θα μας πλήρωναν. Ήταν τσίμα, τσίμα που λέμε.
Σταματάμε να βάλουμε βενζίνη με τα τελευταία μας λεφτά, γιατί πηγαίναμε με το αυτοκίνητό του, και πληρώναμε ρεφενέ τα καύσιμα και τα έξοδα. Εκείνη την ώρα σχολάει ένα σχολείο θηλέων και μας παίρνουν χαμπάρι και έγινε εκεί… Μας έσκισαν τα πουκάμισα… Βγάζαμε και υπογράφαμε πάνω στο καπό του αυτοκινήτου τα αυτόγραφα.  Οπότε εκεί που υπογράφαμε για να ικανοποιήσουμε τις θαυμάστριες, γυρνάει ο Τζανετάκος και μου λέει ‘ρε συ αν ήξεραν ότι είμαστε με 20 δραχμές στην τσέπη, θα μας ζήταγαν αυτόγραφα;’. Αυτό με σημάδεψε και προσπαθούσα στη ζωή μου αυτό να μην το ξεχάσω».

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top