Το συγκινητικό μήνυμα του Ετεοκλή Παύλου για τον κορωνοϊό

«Άντεξα έναν χρόνο μέσα στο νοσοκομείο…»

Δείτε τη συνέντευξη της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου στο Star.gr

Ένα άκρως συγκινητικό μήνυμα έστειλε ο Ετεοκλής Παύλου με αφορμή την εξάπλωση του κορωνοϊου στη χώρα μας

Κάνοντας αναδρομή στο παρελθόν, τότε που έμεινε στο νοσοκομείο για ένα χρόνο λόγω του τραυματισμού του, προσπάθησε να κινητοποιήσει τους Έλληνες να μη χάνουν την ουσία της ζωής.

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Θα γίνει κανονικά ο θρησκευτικός τους γάμος

Ο γνωστός παραολυμπιονίκης αναφέρθηκε σε όσους παραπονιούνται που θα παραμείνουν στα σπίτια τους για 15 ημέρες λόγω του κορωνοϊου, γράφοντας σε ανάρτησή του στο Instagram: «Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι κι εσύ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπίτι σου». 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Εγώ άντεξα 1 χρόνο μέσα στο νοσοκομείο προκειμένου να κερδίσω την υγεία μου, είμαι σίγουρος ότι και εσυ μπορείς να αντέξεις 15 ημέρες στο σπιτι σου . ( όταν συμβαίνει κάτι το οποίο θα σε καθηλώσει σε μια κατάσταση εγκλεισμού, μην εστιάζεις σε όσα στερείσαι γιατί δεν έχει κανένα νόημα, εστίασε σε όσα μπορείς να κανείς ώστε να γίνει ακόμα και μια τόσο φαινομενικά στάσιμη κατάσταση, παραγωγική σε διαφορετικούς τομείς .. ασχολήσου με πραγματα που δεν έκανες μέχρι τώρα έτσι ώστε μόλις τελειωσει όλο αυτό πέρα από υγιής θα είσαι και κερδισμένος..)

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Eteoklis Pavlou (@eteoklispavlou) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top