Γενέθλια για τη Μαντώ Γαστεράτου - Πώς τα πέρασε;

Δείτε τη γλυκιά ανάρτησή της

«Κάγκελο» είχε μείνει η Ελένη Μενεγάκη με τη σιλουέτα της συεργάτιδάς της, δύο μήνες μετά τη γέννα της

Διπλή γιορτή σήμερα για τη Μαντώ Γαστεράτου, καθώς εκτός από τη γιορτή της γυναίκας, γιορτάζει και τα γενέθλιά της! Η πρώην Μις Ελλάς που έγινε πρόσφατα μανούλα για πρώτη φορά είναι γεννημένη στις 8/3/1988 και έκλεισε σήμερα τα 32 της χρόνια.

Μαντώ Γαστεράτου: Έκανε σήμερα το πρώτο εμβόλιο στον 2 μηνών γιο της

Μέσω μίας πολύ όμορφης ανάρτησης στο Instagram, η Μαντώ ενημέρωσε τους followers της πως οι φίλοι και συνεργάτες της τής έκαναν δώρο την πρώτη της τούρτα της ημέρας.

«Σήμερα είναι τα γενέθλια μου και αυτή είναι η πρώτη τούρτα που έσβησα για φέτος και αυτοί είναι οι φίλοι μου που τυχαίνει να είναι και συνεργάτες μου και αυτή είναι η φάτσα μου, γεμάτη από χαρά και συγκίνηση που συνειδητοποιώ για ακόμα μια φορά, πόσο πολύ τους αγαπώ και μ’ αγαπάνε!», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαντώ.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα ειναι τα γενέθλια μου και αυτή ειναι η πρώτη τούρτα που έσβησα για φέτος και αυτοι είναι οι φίλοι μου που τυχαίνει να ειναι και συνεργάτες μου και αυτή ειναι η φάτσα μου, γεμάτη απο χαρά και συγκίνηση που συνειδητοποιώ για ακόμα μια φορά, πόσο πολυ τους αγαπω και μ' αγαπάνε! Ααααα και αυτο ειναι το πρωτο μου γύρισμα μετα την γέννηση του γιου μου, μετά απο 2 μήνες, που σε λίγη ώρα βγαίνει στον αέρα με την BEST TEAM EVER @kotsovolos_greece ... ❤ ------------ #birthday #myteam #myfriends #happy #birthdaygirl

A post shared by MADARA CHANNEL 🤘 (@madogasteratou) on

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top