Έλενα Ασημακοπούλου: «Χρειάστηκα χρόνο να ξεπεράσω τις αποβολές μου»

«Η τρίτη φορά ήταν η πιο δύσκολη από όλες», είπε η ηθοποιός

Έλενα Ασημακοπούλου

Η Έλενα Ασημακοπούλου και ο Μπρούνο Τσιρίλο είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Η ευτυχία της ηθοποιού και του ποδοσφαιριστή ολοκληρώθηκε με τον ερχομό της κόρης τους, Μαρίας.

Έλενα Ασημακοπούλου: Ξανά στο κομμωτήριο - Πώς έκανε τα μαλλιά της

Βέβαια, η όμορφη ηθοποιός στο παρελθόν πέρασε και κάποιες δύσκολες περιόδους όταν προσπάθησε να κάνει ακόμα ένα παιδί, αλλά δυστυχώς τρεις φορές οι προσπάθειές της έπεσαν στο κενό.

Έλενα Ασημακοπούλου-Bruno Cirillo με την κόρη τους Μαρία Ροζάρια/  φωτογραφία NDP

«Ήταν τρομερά επώδυνες αυτές οι τρεις αποβολές. Χρειάστηκα αρκετό χρόνο για να μπορέσω να το ξεπεράσω και να πω ότι δεν τα κατάφερα αλλά δεν έγινε και κάτι, ότι έχω ένα παιδί και είμαι ευτυχισμένη. Η Μαρία ήρθε πάρα πολύ εύκολα… Η τρίτη φορά ήταν η πιο δύσκολη από όλες, είχα πειστεί ότι όλα είναι καλά, οι εξετάσεις ήταν καλές και απλά περιμέναμε να ακούσουμε καρδιά. Το είχα πει και στο παιδί, αυτό ήταν το χειρότερο γιατί μετά έπρεπε να το ξεπεράσω εγώ η ίδια και να πω την αλήθεια στη Μαρία. Αυτό ήταν ένα ακόμη δύσκολο κομμάτι. Συμβουλεύτηκα παιδοψυχολόγο για να δω πως θα της το ανακοινώσω», είπε η Έλενα Ασημακοπούλου στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top