Αντώνης Ρέμος: Η συγκινητική αφιέρωση στην κόρη του στη συναυλία του

Η μικρή Ελένη είδε πρώτη φορά τον μπαμπά της επί σκηνής!

Μοναδικές στιγμές επιφύλαξε ο Αντώνης Ρέμος στη μεγαλειώδη συναυλία του το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, με την οποία ξεκίνησε η περιοδεία του. Από το event δεν έλειψε η συγκίνηση, όταν ο τραγουδιστής έκανε αφιέρωση στην κόρη του, Ελένη, που ήταν στις κερκίδες και είδε για πρώτη φορά ολόκληρη συναυλία του μπαμπά της!

Αντώνης Ρέμος: «Μπορεί ακόμα και τώρα η μάνα μου να μου δώσει χαστούκι!»

Το στάδιο του Tae Kwon Do γέμισε ασφυκτικά από κόσμο, με κάποιες εκτιμήσεις να μιλούν για σχεδόν 10.000 θεατές. Η έναρξη της φαντασμαγορικής και υψηλών προδιαγραφών βραδιάς έγινε με την πρόσφατη μεγάλη επιτυχία του Αντώνη Ρέμου «Όλα Τα Δάκρυα», που κυκλοφορεί από την Panik Records, ενώ ακολούθησαν τραγούδια από ολόκληρη την 30χρονη καριέρα του.

Στις κερκίδες βρέθηκε και η οικογένεια του αγαπημένου ερμηνευτή, με την κόρη του, που γεννήθηκε το 2015, να παρακολουθεί τη συναυλία καθισμένη στην αγκαλιά της μητέρας της, Υβόννης Μπόσνιακ και με φανερό ενθουσιασμό.

Χωρίς να κρύβει τη συγκίνησή του, ο Αντώνης Ρέμος αφιέρωσε στη μικρή Ελένη το τραγούδι του «Χρόνια Πολλά», μιας και αύριο, Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου, έχει τα γενέθλιά της. «Χρόνια πολλά στην Ελένη, χρόνια πολλά στο κορίτσι μου», είπε πριν αρχίσει να τραγουδά και ο κόσμος τον χειροκρότησε, για άλλη μία φορά, ενώ στο video wall εμφανίστηκαν φωτογραφίες της μικρής!

Η ξεχωριστή βραδιά είχε και εκπλήξεις, με τον Αντώνη Ρέμο να κάνει ντουέτα με συναδέλφους του, τα οποία είχαν κρατηθεί μυστικό! Με σειρά εμφάνισης, στη σκηνή ανέβηκαν οι Μάνος Πυροβολάκης, Μελίνα Ασλανίδου, Μαντώ και Καίτη Γαρμπή, στα τραγούδια «Μπορεί Να Βγω», «Τετάρτη Βράδυ», «Εμείς» και «Ασυμφωνία Χαρακτήρων».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top