Αντώνης Ρέμος: «Μπορεί ακόμα και τώρα η μάνα μου να μου δώσει χαστούκι!»

Όσα είπε για την κόρη του και τους ανθρώπους-μυρμήγκια

Για την καριέρα, τη ζωή, την κόρη που απέκτησε με την Υβόννη Μπόσνιακ αλλά και τις επιθέσεις που έχει δεχτεί στη μακρόχρονη καριέρα του, μίλησε ο Αντώνης Ρέμος.

Σε συνέντευξή του στη Ναταλία Γερμανού, αρχικά παραδέχτηκε ότι η παρουσιάστρια ήταν από τους πρώτους ανθρώπους που πίστεψαν στο ταλέντο του. Στη συνέχεια τόνισε ότι: «Όταν έπαψαν να υπάρχουν μουσικές εκπομπής στην τηλεόραση και έμειναν μόνο τα ραδιόφωνα, η μουσική φθήνυνε».

Αντώνης Ρέμος: Το νέο του τραγούδι «Όλα τα δάκρυα» απέκτησε εικόνα!

«Χαίρομαι που μετά από 24 χρόνια πορείας στα πρώτα μου τραγούδια υπάρχει ακόμα αντίδραση», δήλωσε για τη διαχρονικότητα των κομματιών που έχει ερμηνεύσει. Τότε η Ναταλία του είπε τιμητικά ότι παρέμεινε ο ίδιος. «Όλα ξεκινάνε από το σπίτι», της απάντησε ο Αντώνης. «Μπορεί ακόμα και τώρα να γυρίσει η μάνα μου να μου δώσει ένα χαστούκι», είπε, χαρακτηρίζοντας τη Κέρβερο και άγγελο μαζί.

Αμέσως μετά, αναφέρθηκε στην κόρη του την Έλενα που γεννήθηκε ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, ενώ αποκάλυψε ότι σε λίγες μέρες η μικρή θα παρακολουθήσει από κοντά τη συναυλία του, κάνοντάς τον να αισθανθεί τρακ. «Γράψε μου ένα τραγούδι για την Ελένη, σε παρακαλώ» είπε στην παρουσιάστρια και στιχουργό, κάτι που υποσχέθηκε να κάνει. «Αν το παιδί έχει ένα ταλέντο θα φροντίσω να τη βοηθήσω να βρει τον δρόμο της», τόνισε ενώ δεν έδειξε αρνητικός στον ενδεχόμενο να πάει σε talent show». «Έχουν χαλαρώσει οι άμυνες μου σε συναισθήματα από τότε που γεννήθηκε η μικρή» παραδέχτηκε.

Μπόσνιακ-Ρέμος: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κόρη τους!

Τα…  μυρμήγκια με μεγάλο στόμα!

Παράλληλα, ο τραγουδιστής μίλησε για τα επαγγελματικά του σχέδια και το τέλος της συνεργασίας του με τις επιχειρήσεις Παπαθεoχάρη, τονίζοντας ότι από του χρόνου θα τον απολαύσουμε στην «Ιερά Οδό» της οικογένειας Μαρασούλη.

Στη συνέχεια, ο Αντώνης αναφέρθηκε στα πυρά που έχει δεχτεί στην καριέρα του. «Όλα αυτά είναι από φωνές μικρών ανθρώπων. Μυρμήγκια με μεγάλο στόμα», δήλωσε για τους επικριτές του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top