Έτσι αποχαιρέτησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου το «Κρατάς Μυστικό;»

Ρίχνει αυλαία η κωμική σειρά του Alpha

Με αφορμή το τέλος της σειράς «Κρατάς Μυστικό;», η Ντορέττα Παπαδημητρίου που κρατούσε έναν από τους πρωταγωνιστικούς -και πολύ αστείους ρόλους-, θέλησε να πει το δικό της «αντίο» στην ηρωίδα που υποδυόταν.

«Έχασα την ψυχραιμία μου»: Η ερωτική σκηνή που έκανε έξαλλη την Ντορέττα

Ντορέττα Παπαδημητρίου: «Πολλές φορές έχω κλάψει μέσα στο αυτοκίνητο»

Συγκεκριμένα, η όμορφη ηθοποιός δημοσίευσε φωτογραφία στο Instagram από τα γυρίσματα γράφοντας: «Σήμερα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για το Κρατάς μυστικό και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Αγγελική. Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν, μπροστά και πίσω από τις κάμερες, σε αυτή την σειρά. Ήταν όλοι ένας κι ένας και χαίρομαι απεριόριστα, που ήμουν μέλος της ομάδας. Αυτή την Παρασκευή και την επόμενη, στις 21.00, στον Alpha, τα δυο τελευταία επεισόδια μας. Ανυπομονώ για τα σχόλια σας ,στην ανατροπή του φινάλε μας».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Σήμερα ολοκληρώσαμε τα γυρίσματα για το «Κρατάς μυστικό» και ήρθε η ώρα να αποχαιρετήσω την Αγγελική 😊Ευχαριστώ όλους όσους εργάστηκαν ,μπροστά και πίσω από τις κάμερες ,σε αυτή την σειρά.Ήταν όλοι ένας κι ένας και χαίρομαι απεριόριστα ,που ήμουν μέλος της ομάδας . Αυτή την Παρασκευή και την επόμενη,στις 21.00,στον @alphatv ,τα δυο τελευταία επεισόδια μας ❤️ Ανυπομονώ για τα σχόλια σας ,στην ανατροπή του φινάλε μας ...😉 It’s a wrap 🎬 #backstage #kratasmystiko #alphatv #thankyou #aggeliki #friday #21.00 #twomoreepisodes

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Doretta Papadimitriou (@dorettapapadimitriou_official) στις

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top