Συγκινούν τα λόγια του Λάκη Λαζόπουλου για την απώλεια της συζύγου του

«Για τρία χρόνια δεν έβγαινα καθόλου!»

Δείτε την πρόσφατη συνέντευξη του Λάκη Λαζόπουλου στον Γρηγόρη Αρναούτογλου

Μία ιδιαίτερα συγκινητική συνέντευξη παραχώρησε ο Λάκης Λαζόπουλος, όπου αναφέρθηκε στον θάνατο της συζύγου του Τασούλας, τον περασμένο Αύγουστο.

Όπως εξομολογήθηκε στο ένθετο ENJOY που κυκλοφορεί με την κυριακάτικη δημοκρατία και μίλησε για αυτή την τεράστια απώλεια από τη ζωή του.

Λάκης Λαζόπουλος: Όσα είπε για τη μάχη της συζύγου του με τον καρκίνο

«Για τρία χρόνια δεν έβγαινα καθόλου και ας μην ξεχνάμε είμαι ένας άνθρωπος που γράφει… Και για να γράψεις, πρέπει να ζεις μέσα στον κόσμο. Να βλέπεις τις εκφάνσεις του, τις εκδηλώσεις του κόσμου, τις εκφράσεις του και αυτό το είχα χάσει. Δεν πήγαινα πουθενά. Δεν ήθελα, αλλά έδινα και μια μάχη με την Τασούλα. Τώρα λοιπόν βγαίνω γιατί δεν καπνίζουν κιόλας. Γιατί εγώ δεν καπνίζω και πιεζόμουν πολύ από τον καπνό» απάντησε ο γνωστός κωμικός στην ερώτηση γιατί τελευταία τον βλέπουμε αρκετά συχνά να διασκεδάζει σε μεγάλες πίστες.

Με την πολύ καλή του φίλη Μαρινέλλα πριν από λίγες ημέρες στην παράσταση «Τρεις Αδερφές» στο Θέατρο Βεάκη /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Πώς είναι να έρχονται γιορτές, γενέθλια, πρεμιέρες και να τα ζεις όλα χωρίς την Τασούλα;» ήταν η επόμενη ερώτηση της δημοσιογράφου, με τον «Αλ Τσαντιριώτη» να απαντάει: «Αχ, δεν είναι ακριβώς έτσι. Τους ανθρώπους τους τοποθετούμε, τους βιώνουμε, τους ζούμε όλοι μας με έναν διαφορετικό τρόπο. Δεν έχουμε όλοι μας τον ίδιο τρόπο ζωής. Και έτσι δεν μπορεί να διακρίνει καθένας τις ιδιαιτερότητες μιας σχέσης. Λοιπόν, θα σου πω αυτό… Υπάρχουν άνθρωποι που ζουν με τα πρόσωπα που φεύγουν, που δεν είναι πλέον δίπλα τους με τον καθολικό, φυσιολογικό τρόπο. Όταν με έναν άνθρωπο έχεις ζήσει αρκετά χρόνια μαζί, είναι σαν να ξέρεις τι θα σου έλεγε σε κάθε περίπτωση που περνάς. Αυτό λέγεται συνήθεια.

Λάκης Λαζόπουλος: Μιλά πρώτη φορά για τον θάνατο της συζύγου του

Η Τασούλα ξέρω πως θα μου απαντούσε σε όσα περνάω τώρα. Ξέρω ποιες θα ήταν οι συνομιλίες μας, οι καβγάδες μας, οι διαφωνίες μας, είναι πάντα εκεί. Αυτό νιώθεις όταν έχεις συνυπάρξει με έναν άνθρωπο. Κάθε άνθρωπος δεν διεκπεραιώνει με τον ίδιο τρόπο την απώλεια. Ο θάνατος είναι ο ίδιος για όλους. Αλλά το πώς θα διεκπεραιώσει ένας άνθρωπος που ζει το γεγονός του θανάτου και την απώλεια δεν είναι ίδιος. Εγώ και στην απώλεια έχω σαφή γραμμή. Πάντα μου άρεσαν οι Κυκλάδες. Οι καθαροί όγκοι, οι κοφτοί βράχοι, οι γκρεμοί. Έτσι, αυτά που έχω να πω θα τα πω. Κοφτά. Δεν μου αρέσουν τα στρογγυλά λόγια, τα ψεύτικα λόγια, δεν τα μπορούσα από παιδί. Αυτό ήταν και το θέμα της μάνας μου. Δεν με κατέβαζε κάτω στο σαλόνι όταν έρχονταν επισκέψεις γιατί θα έλεγα «μαμά, αυτός μας λέει ψέματα». Η μητέρα μου λοιπόν με έκρυβε γιατί δεν μπορούσα να μην πω την αλήθεια» ήταν τα συγκινητικά του λόγια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top