«Τον αγαπώ πολύ!»: Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε για τον Δημήτρη Φιντιρίκο

Η εξομολόγηση της αθλήτριας για τη σχέση της

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα ήταν το μεσημέρι της Τρίτης, η Κατερίνα Δαλάκα.

Η αθλήτρια που γνωρίσαμε μέσα από το δεύτερο και τρίτο «Survivor», μίλησε πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση της με τον επιχειρηματία Δημήτρη Φιντιρίκο.

Κατερίνα Δαλάκα-Δημήτρης Φιντιρικός: Ταξίδι για δυο στη Ρώμη!

«Είναι ένας άνθρωπος που είναι δίπλα μου και είμαι δίπλα του. Τον αγαπώ πολύ και γιατί να κρυφτείς όταν έχεις έναν άνθρωπο δίπλα σου; Είμαστε έξι μήνες τώρα. Είχαμε σχέση και πριν πέντε χρόνια. Πάλι έξι μήνες ήμασταν τότε, ελπίζω να μην χωρίσουμε τώρα. Είναι περίεργο, τίποτα δεν γίνεται τυχαία, θα δείξει. Οι σχέσεις θέλουν χρόνο, δεν μπορείς να ξέρεις από τώρα για γάμο, αλλάζουν τα πράγματα σε μια ημέρα. Αν δεν έχεις έναν άνθρωπο με κοινά πράγματα -δε λέω να είναι όλα κοινά- αλλά να έχουμε ας πούμε την  γυμναστική, είναι σημαντικός παράγοντας να σε στηρίζει σε αυτό που κάνεις. Εγώ νιώθω πολύ στήριξη» είπε. 

Κατερίνα Δαλάκα - Δημήτρης Φιντιρίκος: Βραδινή έξοδος για ερωτευμένους!

«Θέλω να θαυμάζω τον άνθρωπο που είναι απέναντι μου, να είναι δραστήριος να μην είναι τεμπέλης.  Δεν με απασχολούν καθόλου τα λεφτά άσχετα που ο Δημήτρης τα έχει καταφέρει μόνος του και έχει τις επιχειρήσεις του. Πιστεύω τα λεφτά δεν φέρνουν την ευτυχία», συμπλήρωση η Κατερίνα Δαλάκα.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top