Κέισι-GNTM: Τα παιδικά χρόνια, η πρώτη φωτογράφιση και ο σύντροφός της

Πώς είναι σήμερα η σχέση της με την Κάτια;

Ποδαρικό στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» για τη νέα χρονιά έκανε η Κέισι Μίζιου. Ήταν μία από τις διαγωνιζόμενες που γνωρίσαμε στο φετινό GNTM, η οποία κατάφερε να φτάσει στον μεγάλο τελικό.

«Ήταν τόσο έντονο αυτό που έχω ζήσει στο GNTM που ακόμα δεν έχω συνέλθει. Δεν περίμενα να έχω τέτοια απήχηση στον κόσμο», είπε αρχικά το νεαρό μοντέλο.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στα παιδικά της χρόνια αλλά και πώς μπήκε στη ζωή της το modelling. «Δε μου είχαν πει πολλοί να γίνω μοντέλο, γιατί ήμουν αγοροκόριτσο. Μέχρι τη στιγμή που είχα βγει για ένα ποτό στη Θεσσαλονίκη και τότε με πλησίασαν και μου είπαν να κάνω μία φωτογράφιση και είπα γιατί όχι».

Κάπως έτσι ξεκίνησαν όλα και λίγα χρόνια αργότερα την είδαμε στο GNTM που και εκεί άφησε τα πράγματα στην τύχη τους. «Δεν περνούσε καν από το μυαλό μου να μπω στο GNTM μέχρι που δήλωσε συμμετοχή η κολλητή μου η Πόπη.  Ήμουν η τελευταία κοπέλα που πέρασε από το casting στη Θεσσαλονίκη».

Τα τρυφερά φιλιά της Κέισι Μίζιου με τον Δημήτρη της!

Τι συνέβη, όμως, όταν ανακοίνωσε στον σύντροφό της ότι θα πάρει μέρος στον διαγωνισμό ομορφιάς; «O Δημήτρης δεν πέταξε και τη σκούφια του όταν έμαθε πως θα πάω στο GNTM. Επειδή πιστεύει πάρα πολύ σε μένα μου είπε “ξέρω ότι θα βαράω το κεφάλι μου στον τοίχο, γιατί θα πας και θα γυρίσεις μετά από έξι μήνες, αλλά δε μπορώ να σου πω όχι”».

Η καλύτερη φωτογραφία - Η Κέισι με τον σύντροφό της στον τελικό του GNTM!

Η Κέισι μίλησε και για πρώτη φορά πώς ένιωσε όταν είδε τον καλό της να μπαίνει  στο GNTM και να φωτογραφίζονται μαζί, αλλά και για την πορεία της σχέσης τους. «Όταν τον είδα στο GNTM νόμιζα πως κάποιος μου κάνει πλάκα, δεν το πίστευα. Κλείσαμε ενάμιση χρόνο μαζί, αλλά έξι μήνες ήμουν στο παιχνίδι. Είναι σαν να ξεκινήσαμε από την αρχή. Σκέφτομαι το μέλλον μου με τον Δημήτρη και μια κοινή πορεία. Τον Δημήτρη το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι να είμαι εγώ καλά ψυχικά, γιατί στην αρχή ήμουν πολύ στρεσαρισμένη».


Οι δηλώσεις για την Κάτια Ταραμπάνκο μετά το τέλος του παιχνιδιού

Η Κέισι ήταν μία από τις τρεις φιναλίστ του τελικού μαζί με την Κάτια Ταραμπάνκο και τη Μαρία Ηλιάδου. Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού έκανε παρέα με την Άννα Μαρία και όχι με την Κάτια.

Πώς είναι άραγε σήμερα η σχέση της με την πρώην συμπαίκτριά της; «Με την Κάτια έχουμε μιλήσει. Εγώ έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια. Δεν είμαστε κολλητές με την Κάτια, αλλά ξέρουμε πολύ καλά ότι είμαστε στον ίδιο χώρο. Θέλοντας ή μη έχουμε ένα κοινό σημείο. Έχουμε βιώσει όλο αυτό μαζί».

Τώρα που ο διαγωνισμός έχει φτάσει στο τέλος του βλέπει τα πράγματα από εντελώς διαφορετική σκοπιά γι’ αυτό και δήλωσε: «Αν με ρωτήσεις τι δεν μπορούσα σε μια κοπέλα μέσα στο παιχνίδι, δε θυμάμαι άσχημα πράγματα. Τώρα που είμαι από έξω πιστεύω πως καμία δεν είχε παραξενιές. Απλά μου φαινόντουσαν μέσα. Είναι τρομερό, δε ξέρω πώς γίνεται. Σπίτι με την Κάτια ήρθαμε πιο κοντά πολύ πριν το Μιλάνο. Εγώ έχω μιλήσει με όλα τα κορίτσια αρκετά».


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top