Ζαχαρέα – Τσιμτσιλή: Καλεσμένες στον λαμπερό γάμο της Αναστασίας Καίσαρη!

Οι δύο φίλες εντυπωσίασαν με τις στιλιστικές τους επιλογές

Φωτογραφίες του ζευγαριού από το μυστήριο και το πάρτι του γάμου 

Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου, η Αναστασία Καίσαρη και ο Thomas Persy.

Κώστας Καίσαρης: Ο παραμυθένιος γάμος της κόρης του Αναστασίας!

Tο «παρών» στον παραμυθένιο γάμο της κόρη του γνωστού κοσμηματοπώλη έδωσαν συγγενείς, φίλοι αλλά και προσωπικότητες του εφοπλιστικού, του επιχειρηματικού και του πολιτικού κόσμου.

Ανάμεσα στους λαμπερούς καλεσμένους βρέθηκαν καλλιτέχνες αλλά και άνθρωποι της τηλεόρασης, όπως η Μάρα Ζαχαρέα και η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Μάρα Ζαχαρέα-Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η πρωινή τους βόλτα!

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων και Διευθύντρια Ειδήσεων του Star και η παρουσιάστρια της εκπομπής του «Happy Day» συνδέονται με μία στενή φιλία και πόζαραν χαμογελαστές στον φωτογραφικό φακό.

Η Μάρα Ζαχαρέα γι΄ αυτή την ξεχωριστή περίσταση επέλεξε μία ρομαντική maxi τουαλέτα σε σκούρο μπλε φόρεμα. Το μακιγιάζ της ήταν σε φυσικές αποχρώσεις, ενώ τα μαλλιά της είχαν ένα ελαφρύ πιάσιμο που τόνιζε το διακριτικό κολιέ που φορούσε στο λαιμό της.

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φόρεσε ένα κοντό λευκό φόρεμα με διαφάνειες, το οποίο συνδύασε με ασημί ψηλοτάκουνες γόβες, ενώ τα μαλλιά της είχαν ένα ελαφρύ σπάσιμο.

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες από τη βραδιά στο Instagram της και τις συνόδευσε με την εξής λεζάντα: «Glamorous wedding nightout με τη φίλη μου!»

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top