Υποχθόνιος: H on air απάντηση για το πού βρίσκεται ο Sin Boy!

Η πρωτοβουλία του ράπερ για τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας

Εδώ και αρκετό καιρό ο Sin Boy έχει απομακρυνθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και όλοι αναρωτιούνται για το πού μπορεί να βρίσκεται.

Προκαλεί ο Sin Boy: Πόσταρε συνέντευξη του Καζαντζίδη στο Instagram

O Sin Boy δε θα λέγεται πλέον έτσι- Αυτό θα είναι το νέο του όνομα!

Ο ράπερ είχε καταφέρει να δημιουργήσει ντόρο εξαιτίας κάποιων περίεργων αναρτήσεων που έκανε στο Instagram σχολιάζοντας αρνητικά κάποιους καλλιτέχνες όπως ο Παντελής Παντελίδης, είτε λέγοντας ότι θα αλλάξει το όνομά του, επειδή σχεδιάζουν να τον δολοφονήσουν… οι Illuminati.

Τα ίχνη του χάθηκαν και κανείς δεν ξέρει που ακριβώς βρίσκεται, αφού δεν έχει επικοινωνήσει με φίλους και συναδέλφους του. Μάλιστα, ο Υποχθόνιος προσπάθησε να επικοινωνήσει μία δύο φορές μαζί του, αλλά οι προσπάθειες του έπεσαν στο κενό.

«O Sin Boy είναι στην Αλβανία. Εκεί είναι νομίζω. Έψαξα δυο φορές να τον βρω στην αρχή. Με αυτά που έβλεπα στα stories του. Ε, δε μου απάντησε και εντάξει. Δεν έχω κάτι άλλο να πω», είπε στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε».


Sin Boy: Ζητά βοήθεια για τους σεισμόπληκτους στην Αλβανία

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Sin Boy έκανε μία ανάρτηση στο Instagram ζητώντας από τους followers του να βοηθήσουν τους σεισμόπληκτους της Αλβανίας.

Σεισμός Αλβανία: Ισχυρός μετασεισμός- Απεγκλωβισμοί νεκρών

Σεισμός στην Αλβανία: Νεκρή η σύντροφος του γιου του Έντι Ράμα

Σεισμός στην Αλβανία: «Μη με βγάλετε, θέλω να πεθάνω με την κόρη μου»

 «Η Αλβανία περνά δύσκολες στιγμές και όλοι μαζί μπορούμε να βοηθήσουμε όλους αυτούς τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη. Και αν κάτι μου έμαθε η Ελλάδα όλα αυτά τα χρόνια που ζω εδώ είναι ότι στα δύσκολα πρέπει να είμαστε εκεί. Στο bio μου θα βρείτε λινκ, να κάνετε donate και να βοηθήσετε όσους το έχουν ανάγκη. Πάμε να δείξουμε όλοι μαζί τον πραγματικό μας εαυτό #Greececaresforalbania», έγραψε χαρακτηριστικά ο ράπερ.

 

Το γεγονός αυτό ενισχύει τις πληροφορίες που τον θέλουν να έχει μετακομίσει μόνιμα στην ιδιαίτερη πατρίδα του.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top