Κατερίνα Γερονικολού: «​​​​​​Στους τσακωμούς μας περνούσε του Γιάννη​»

Η ηθοποιός αναφέρεται στις διαφωνίες που είχαν στη συνεργασία τους

Για τη συνεργασία της με τον σύντροφό της Γιάννη Τσιμιτσέλη σε θέατρο και κινηματογράφο, για τις διαφωνίες και τους τσακωμούς που μπορεί να είχαν λόγω αυτής, αλλά και για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας, μιλά μεταξύ άλλων η Κατερίνα Γερονικολού σε συνέντευξή της στο περιοδικό TV Έθνος. 

Κατερίνα Γερονικολού: Η φωτογραφία αγκαλιά με τον Γιάννη Τσιμιτσέλη

Δεν δουλεύουμε μαζί από το πρωί μέχρι το βράδυ. Δουλεύουμε το βράδυ. Είναι πολύ ωραία. Την ημέρα είμαστε χώρια και το βράδυ γυρνώντας στο αμάξι συζητάμε για την ημέρα μας και πώς πέρασε. Σίγουρα θα μιλήσουμε για την παράσταση. Ποιος δεν βγήκε στην ώρα του, σε ποιο ρούχο χάλασε το φερμουάρ (γέλια), σε ποιες ατάκες γέλασε το κοινό. Θα το κάναμε ούτως η άλλως, απλώς τώρα έχουμε να μοιραστούμε περισσότερα πράγματα.

Κατερίνα Γερονικολού: Τι είπε για τη σχέση της με την κόρη του Τσιμιτσέλη

Η ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνέχεια και στις διαφωνίες που είχε το ζευγάρι κατά τη διάρκεια των πολύωρων γυρισμάτων για την ταινία «Για Πάντα» που βγαίνει στις κινηματογραφικές αίθουσες την Πρωτοχρονιά. Αλήθεια περνούσε το δικό της ή του Γιάννη;

Τσιμιτσέλης-Γερονικολού: Έρωτας στη ζωή έρωτας και στη μεγάλη οθόνη!

Του Γιάννη περνούσε. Πολλές φορές τσακωνόμασταν, μου έλεγε «θα κάνουμε αυτό που λέω εγώ» και έπειτα από δύο ώρες ερχόταν και μου έλεγε να κάνουμε αυτό που έλεγα εγώ. Πανηγύριζα από μέσα μου. Οι όποιες διαφωνίες είχαμε, είχαν να κάνουνε με το τελικό αποτέλεσμα που θα βγει προς τα έξω. Νομίζω ότι θα μας δικαιώσει.

Όσο για το ενδεχόμενο δημιουργίας οικογένειας, η Κατερίνα ξεκαθαρίζει πως αυτή τη στιγμή έχει άλλα πράγματα στο μυαλό της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top