Ζωζώ Σαπουντζάκη: Μίλησε πρώτη φορά για τον σύντροφό της

«Είμαι με έναν κύριο!»

Η Ζωζώ Σαπουντζάκη σε μία σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη αποκάλυψε ότι έχει σχέση εδώ και πολλά χρόνια!

Η 86χρονη ηθοποιός δεν είχε μιλήσει ποτέ μέχρι σήμερα για την προσωπική της ζωή:

«Θα το πω για πρώτη φορά… είμαι με έναν κύριο εδώ και πολλά χρόνια και περνάμε πολύ όμορφα. Δε μιλώ για αυτά γιατί έχω ξεχωρίσει την ιδιωτική μου ζωή με το καλλιτεχνικό, άλλο το θέατρο άλλο η ζωή μου… Εάν με δεις στο σπίτι, θα πεις καλά είναι η Ζωζώ», είπε στην Ελεονώρα Μελέτη και την εκπομπή «Μεσάνυχτα».

Η Ζωζώ θυμήθηκε ακόμα και τον πρώτο της γάμο, που έγινε σχεδόν χωρίς να το θέλει και κράτησε μόλις τρεις μήνες.

Μίλησε για τον μεγάλο έρωτα της ζωής της για τον οποίο δε φόρεσε ποτέ νυφικό, αφού εκείνος δεν κατάφερε να πάρει ποτέ διαζύγιο από την γυναίκα του, και αναφέρθηκε στον δεύτερο σύζυγό της με τον οποίο έμεινε παντρεμένη 23 ολόκληρα χρόνια, μέχρι που τους χώρισε ο θάνατος.

Η ηθοποιός τόνισε μεταξύ άλλων: «Ήμουν πάντα σοβαρή στη δουλειά μου και ο κόσμος το εισέπραττε. Έκανα οντισιόν στην Αμερική για πλάκα και τελικά έκλεισα τα μεγαλύτερα συμβόλαια…»

Και πρόσθεσε: «Γύρισα στην Ελλάδα για να παντρευτώ τον έρωτά μου, αλλά δεν κατάφερε να πάρει διαζύγιο από την άλλη γυναίκα… Ο πρώτος μου γάμος ήταν με έναν γιατρό, χωρίσαμε μετά από τρεις μήνες»!

«Ο δεύτερος άντρας μου πέθανε μέσα σε τρεις μήνες από καρκίνο. Έμεινα έγκυος πριν παντρευτώ, αλλά το έχασα γιατί κουραζόμουν πολύ. Αγαπώ πολύ τα παιδιά, αλλά δεν έτυχε να κάνω».

 

Δείτε όλη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top