Γιάννης Μαρακάκης: Με αυτόν τον τρόπο έμαθε ότι θα γίνει μπαμπάς!

Όσα είπε ο γνωστός δικηγόρος

Σε λίγους μήνες ο  Γιάννης Μαρακάκης θα γίνει μπαμπάς για πρώτη φορά και όπως είναι φυσικό πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Προσεχώς μπαμπάς ο Μαρακάκης- Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του

Ο γνωστός δικηγόρος μιλώντας στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» δεν έκρυψε το άγχος που νιώθει για τη στιγμή που θα έρθει στον κόσμο το μωρό του, ενώ αποκάλυψε πως η σύζυγός του, Νίκη Θωμοπούλου του είπε τα ευχάριστα νέα.

«Δεν έχω πει σε κανέναν πώς μου ανακοίνωσε ότι περιμένει παιδί. Ήμουν σε μια δουλειά και τσακωνόμουν με κόσμο, ήμουν σε πολύ μεγάλη ένταση. Με έχει πάρει ήδη δύο φορές τηλέφωνο, δεν το σήκωνα και μου στέλνει μήνυμα πόσο μηνών είναι, ένα νούμερο. Δεν είχα τα γυαλιά μου, δεν μπορώ να το διαβάσω καλά και παίρνω τηλέφωνο. Με ρωτάει αν διάβασα το μήνυμα, της απαντάω με φοβερά νεύρα, οπότε ξεκινάει να μου εξηγεί και δεν καταλαβαίνω. Με αποκάλεσε μπαμπάκα κι εκεί προσγειώθηκα. Νόμιζα ότι ζούσα ταινία αλλουνού», είπε ο Γιάννης Μαρακάκης.
Βέβαια δε θα μπορούσε να μην ερωτηθεί και για το φύλο του μωρού που όπως όλα δείχνουν ο πελαργός θα τους φέρει… κοριτσάκι.


Η διαφορά ηλικίας του ζευγαριού

Ο Γιάννης Μαρακάκης και η Νίκη Θωμοπούλου είναι ένα από τα πιο ερωτευμένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz και αδιαφορούν για τη διαφορά ηλικίας που έχουν. «Θεωρώ ότι είναι η μικρότερη διαφορά ηλικίας που θα πρέπει να έχει ένας άντρας της ηλικίας μου με τη γυναίκα του. Έχουμε 16 χρόνια διαφορά. Θεωρώ ότι είναι η ιδανική διαφορά, αλλά θα μπορούσε να είναι και μεγαλύτερη. Δεν θα ήταν καλό να είναι μικρότερη», σχολίασε ο Γιάννης Μαρακάκης.  

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top