Ρούλα Ρέβη: Η εξομολόγηση για τις εξετάσεις που έκανε!

Η στήριξη του Αποστόλη Τότσικα

Η Ρούλα Ρέβη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μια συγκλονιστική ιστορία και αποκάλυψε τοn μεγάλο της φόβο για τον καρκίνο του μαστού.

Η ίδια ανέφερε πως στην αρχή φοβόταν πολύ να πάει για εξετάσεις, αλλά τώρα πια το ραντεβού της με το γιατρό κάθε χρόνο είναι ιερό και η ίδια πιστεύει πως η πρόληψη είναι αυτή που μπορεί να σώσει ζωές!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

.... αφότου γέννησα μέχρι και πριν λίγους μήνες δεν είχα πάει να κάνω τον έλεγχο για το στήθος μου , ναι είναι λάθος , ανευθυνότητα ως προς τον εαυτό μου και τα παιδιά μου , όμως Φοβόμουνα και αυτός ο φόβος μεγάλωνε όσο δεν πήγαινα , και μεγάλωνε και μεγάλωνε μέχρι που μια μέρα μια πολύ στενή μου φίλη μου τηλεφώνησε και μου είπε με απλά λόγια πως έχει κάτι στο στήθος της και δεν φοβήθηκε στιγμή να πει τη λέξη καρκίνος ενώ ήδη το ζούσε εδώ και λίγες ώρες. Έχει 2 παιδιά , την θαυμάζω για τη δυναμη που εδειξε την ψυχραιμία της την μαχητικότητα της . Το έπιασε μόνη της , γιατί εμείς οι γυναικες ξέρουμε το σώμα μας , μιλάμε μαζί του.... ξεμπέρδεψε με συνοπτικές διαδικασίες έκανε ότι χρειαζόταν και τώρα είναι καλά . Κατά τη διαρκεία της περιπέτειας της σκεφτόμουν ότι πρέπει να πάω στο γιατρό , το σκεφτόμουν τόσο πολύ που άρχισε το στήθος μου να πονάει να μου μιλάει, και είπα δεν έχεις περιθώριο θα πας! Πήγα με τον άντρα μου δίπλα μου όπως πάντα να μου κάνει αστεία για να μου φυγει το άγχος , δεν είχα κάτι , μόνο που σταμάτησα να φοβάμαι . Και υποσχέθηκα πως κάθε 6 μήνες θα κάνω υπέρηχο και κάθε χρόνο μαστογραφία . Έχω σημειώσει τις ημερομηνιες και ο κόσμος να χαλάσει θα πηγαίνω στο γιατρό! Ας κανουμε όλες το ίδιο ! Καλημερα ❤️❤️❤️❤️❤️

A post shared by Roula Revi (@roula.revi) on

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top