Η Μαρία Μπεκατώρου παραδέχτηκε ότι έχει κάνει αισθητική επέμβαση

Ποιο είναι το αλατοπίπερο στον γάμο της με τον Αλεβιζόπουλο;

«Χείμαρρος» ήταν η Μαρία Μπεκατώρου. Η παρουσιάστρια μίλησε ανοιχτά για τα botox που κάνει τονίζοντας παράλληλα πως την απασχολεί η εικόνα της, αν και παραδέχτηκε ότι τι καλοκαίρι αφέθηκε και δεν πρόσεξε πολύ τον εαυτό της.

Μαρία Μπεκατώρου: Οι μαγευτικές διακοπές στο νησί της, στην Κεφαλονιά!

«Το καλοκαίρι στις διακοπές δεν πρόσεχα καθόλου, τώρα λέω να μπω σε ένα πρόγραμμα. Έχω αποφασίσει να πάω γυμναστήριο για τη μέση μου που πονάει, γιατί έχω πολλές ώρες ορθοστασία στη δουλειά. Με απασχολεί να μεγαλώνω ωραία. Αν αυτό λέγεται μπότοξ ή υαλουρονικό, θα κάνω, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτό. Έχω και καλό DNA νομίζω και δεν καπνίζω, δεν ξενυχτάω και κάνω και τα μποτοξάκια μου», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Reallife.

H Μαρία Μπεκατώρου είναι ζευγάρι με τον Αντώνη Αλεβιζόπουλο εδώ και 20 χρόνια και πολλοί αναρωτιούνται ποιο είναι το μυστικό ενός επιτυχημένου γάμου.

Μπεκατώρου - Αλεβιζόπουλος: Έχουν επέτειο γάμου - Πόσα χρόνια κλείνουν

«Είμαστε 20 χρόνια μαζί. Δεν υπάρχει μυστικό. Αν αγαπάς και αγαπιέσαι και έχεις απόλυτη εμπιστοσύνη στον άνθρωπό σου, γιατί δεν σε έχει κοροϊδέψει ποτέ, δεν σου έχει πει ψέματα και είσαι ερωτευμένη, δεν υπάρχει μυστικό. Κάποιος κάνει υποχώρηση τη μία φορά, κάποιος κάνει την άλλη. Απλά νομίζω ότι οι γυναίκες σήμερα είναι περισσότερο της δουλειάς και λιγότερο της παράδοσης. Εγώ είμαι λίγο πιο παραδοσιακή. Προσπαθώ και να μαγειρεύω και να είμαστε δεμένοι, σαν μια ωραία οικογένεια.

Υπάρχουν φορές που ζορίζομαι. Πέρυσι με το Still Standing και το Your Face Sounds Familiar δεν προλάβαινα. Όλα αυτά τα έχω στο μυαλό μου πολύ απλά. Νομίζω ότι και σε μια δύσκολη στιγμή δεν πρέπει να απαντάς. Μη συνεχίσεις το θέμα αν δεν υπάρχει λόγος. Τα προβλήματα της καθημερινότητας μας φθείρουν, αλλά πιστεύω πως, όταν υπάρχει αγάπη, υπάρχει λύση» δήλωσε και παραδέχτηκε δημόσια ότι ακόμα και τώρα τον ζηλεύει. «Ο Αντώνης αν ζηλέψει λίγο δεν το δείχνει, εγώ το δείχνω. Πρέπει να υπάρχει ειλικρίνεια. Δε μου συμβαίνει και συχνά, αλλά ακόμα ζηλεύω. Είναι το αλατοπίπερο στη σχέση μας».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top