Λάκης Λαζόπουλος: Στο καλό Τασούλα μου - Το «αντίο» στη σύζυγό του!

«Δε ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές»

Βίντεο από την τελευταία εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»

Στο πένθος έχει «βυθιστεί» η οικογένεια του Λάκη Λαζόπουλου, αφού το βράδυ της περασμένης Πέμπτης έφυγε από τη ζωή η του σύζυγος, Τασούλα, έπειτα από πολύχρονη «μάχη» με τον καρκίνο.

Βαρύ πένθος για τον Λάκη Λαζόπουλο - Έφυγε απ' τη ζωή η σύζυγός του

Η ταφή της 60χρονης συζύγου του παρουσιαστή – ηθοποιού θα γίνει στο Β’ κοιμητήριο Δράμας, αφού η ίδια είχε εκφράσει την επιθυμία να ταφεί στη γενέτειρά της.

Ωστόσο, συγκινητικές σκηνές εκτυλίχθηκαν το μεσημέρι του Σαββάτου, στο Α’ νεκροταφείο, όπου τελέστηκε η εξόδιος ακολουθία. Δίπλα στον Λάκη Λαζόπουλο και την κόρη του, Μαριέλλη βρέθηκαν στενοί φίλοι για να τους συμπαρασταθούν αυτές τις δύσκολες στιγμές.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Espresso» πάνω στο φέρετρο, στον σταυρό από λουλούδια, και συγκεκριμένα στις δύο κορδέλες που υπήρχαν αριστερά και δεξιά, ήταν γραμμένες οι εξής φράσεις: «Αντίο στην πιο δυνατή μανούλα» και «Στο καλό Τασούλα μου, Λάκης».

Ο Λάκης Λαζόπουλος θέλησε να αποχαιρετήσει την αγαπημένη του, Τασούλα  λέγοντάς της «αντίο» με τον δικό του τρόπο. Με δάκρυα στα μάτια και σπασμένη φωνή είπε: «Οι αναμνήσεις τρέχουν στο μυαλό μου σαν άλογο… Δε ζήσαμε μια ζωή, ζήσαμε πολλές ζωές, Τασούλα μου, και συνεννοηθήκαμε σε όλες. Ποτέ σε όλα αυτά τα χρόνια δεν είπαμε μια βαριά κουβέντα ο ένας στον άλλον. Σου είπα να μη μαζεύεις τις πέτρες που σου πετάνε, δεν είναι δουλειά σου, είναι δουλειά μου να τις μαζεύω. Αν έπρεπε να κάνω δέκα θάλασσες δάκρυα, θα τις έκανα για να σε κρατήσω δίπλα μου, θα έδινα τα πάντα, για να γυρίσεις πίσω… Δεν θα ξεχάσω ποτέ το μεθυστικό άρωμά σου… Μέσα από τη διακριτικότητά σου άφησες το στίγμα σου. Αντίο, κορίτσι μου, από εμένα και την κόρη σου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top