Πρίγκιπας Harry - Meghan Markle: Αλλάζουν τις νταντάδες σαν τα πουκάμισα!

Τρίτη νταντά για τον μικρό Archie μέσα σε έξι εβδομάδες

H Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry αλλάζουν τις νταντάδες σαν τα πουκάμισα! Ο Δούκας και η Δούκισσα του Sussex προσέλαβαν μία τρίτη γυναίκα για να φροντίζει τον γιο τους, Archie, αφού οι δύο πρώτες είδαν την πόρτα της εξόδου μέσα σε διάστημα έξι εβδομάδων.

Harry - Meghan: Απέκτησαν Instagram και ανέβασαν την πρώτη φωτογραφία!

Πρίγκιπας Harry: Έβγαινε με ένα μοντέλο παράλληλα με την Meghan Markle!

Αυτές δεν ήταν οι… πρώτες αποχωρήσεις, καθώς πριν από λίγο καιρό έφυγε η στυλίστρια της Markle και στη συνέχεια, ακολούθησε  η παραίτηση της υπεύθυνης ασφαλείας.

Σύμφωνα με μια βασιλική πηγή, το ζευγάρι θέλει να βρει την καταλληλότερη νταντά για τον μικρό πρίγκιπα. Η ίδια πηγή αναφέρει στην εφημερίδα «Τhe Sun»: «Συχνά υπάρχουν διαφορετικές ανάγκες, σε κάθε στάδιο της ζωής ενός μωρού. Η πρώτη νυχτερινή νοσοκόμα. Ο     Harry και η Meghan δε θέλουν να πάρουν μια βιαστική απόφαση, αφού θεωρούν ότι είναι προσωπικό θέμα και εξαρτάται από τις ανάγκες του μωρού και των γονιών».

Από την άλλη πλευρά, σύμφωνα με το «Harper’s Bazaar,  το ζευγάρι πρόσφατα πήρε βοήθεια, πριν από το πολυάσχολο καλοκαιρινό πρόγραμμα του Harry και τα σχέδια της Markle να επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις το φθινόπωρο. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν πως η νταντά είναι από τη Βρετανία και δεν μένει μόνιμα στην κατοικία του ζευγαριού, στο Frogmore Cottage.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top