Αρναούτογλου: δούλεψε ως barman στο μαγαζί του Κανάκη!

«Μπήκα στο bar και γούσταρα πολύ»

Αρναούτογλου: δούλεψε ως barman στο μαγαζί του Κανάκη!
Πάνε οι ρακέτες και το «τάκα τούκα» για τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τον Αντώνη Κανάκη. Ο «Mr Ράδιο Αρβύλα», “προσέλαβε” τον Γρηγόρη ως barman στο beach bar που διατηρεί στη Χαλκιδική!

Σκοπός του Αντώνη Κανάκη, είναι να βάλει επώνυμους να δουλεύουν μέσα στο μαγαζί. Δεν το λέμε εμείς, αλλά ο Γρηγόρης, ο οποίος το μαρτύρησε στην ραδιοφωνική εκπομπή του Θανάση Πάτρα.

Δεν θα μπορούσε λοιπόν να πει όχι στον «κολλητό» του, και έτσι το έριξε στα cocktails! Πως του φάνηκε η εμπειρία; «Μπήκα λίγο μέσα στο bar και γούσταρα πολύ. Θυμήθηκα τα παλιά. Γιατί σε αυτή την περιοχή δούλευα το 1990 σαν barman και 20 χρόνια μετά ξαναήρθα».

Άλλωστε ο Γρηγόρης δεν δηλώνει και ιδιαίτερος φαν της ηλιοθεραπείας, καλύτερα στο bar λοιπόν! «Το να κάτσω σε μια ξαπλώστρα 5 ώρες και να καώ, και να μου πει μετά κάποιος γύρνα από την άλλη, νιώθω σαν μπιφτέκι…», είπε χαριτολογώντας.

Για την ιστορία πάντως, να σας πούμε ότι στο beach bar, εκτός από τον Γρηγόρη, ενεργό δράση έχει αναλάβει και ο Αντώνης Κανάκης, που εκτός από ιδιοκτήτης, είναι και deejay στο μαγαζί του, ανεβαίνοντας στα decks και ξεσηκώνοντας τον κόσμο!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top