Μπόμπα -Τανιμανίδης: Ζουν ένα πολύ διαφορετικό Πάσχα στην Καραϊβική

Ζηλεύουμε!

H Χριστίνα Μπόμπα εδώ και λίγες ημέρες βρίσκεται στον εξωτικό Άγιο Δομίνικο στο πλευρό του συζύγου της, Σάκη Τανιμανίδη και όπως όλα δείχνουν θα περάσουν εκεί ένα μαγικό και σίγουρα πολύ διαφορετικό Πάσχα!

Η πανέμορφη Χριστίνα, αυτή τη φορά δεν ταξίδεψε μόνη της ως την Καραϊβική. Η μικρή της αδερφή Ελίνα την ακολούθησε στο υπέροχο αυτό ταξίδι και μαζί περνούν αξέχαστες στιγμές μακριά από τους γρήγορους ρυθμούς ζωής της Αθήνας και τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Μπάνια στα ονειρικά καταγάλανα νερά, ατέλειωτες βόλτες στα εξωτικά δάση και φυσικά, γιόγκα, συμπεριλαμβάνονται στην καθημερινότητά τους.

Η Χριστίνα μπορεί να έχει πάει στον Άγιο Δομίνικο για να δει τον σύζυγό της, καθώς εδώ και καιρό έχουν «γάμο εξ αποστάσεως» λόγω του Survivor, όπως είχε αναφέρει χαρακτηριστικά ο ίδιος, αλλά προσπαθεί να συνδυάζει και ποιοτικό χρόνο με τον Σάκη αλλά και εξορμήσεις με την αδερφή της, Ελίνα.

Τανιμανίδης - Μπόμπα: Γάμος εξ αποστάσεως γίνεται;

 Έτσι, όταν ο παρουσιαστής έχει τηλεοπτικά γυρίσματα, η Χριστίνα και η Ελίνα φορούν το μαγιό τους και απολαμβάνουν δροσερές βουτιές στα κρυστάλλινα νερά της Δομινικανής Δημοκρατίας. Η Χριστίνα άλλωστε πλέον γνωρίζει καλά το μέρος και ξέρει πού ακριβώς να πάει με την αδερφή της.

Εμείς πάντως ζηλέψαμε πολύ με τις φωτογραφίες τους. Καλοκαίρι, αργείς;

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top