Τανιμανίδης - Μπόμπα: Γάμος εξ αποστάσεως γίνεται;

Εκείνος Άγιο Δομίνικο και εκείνη Άγιο... Παντελεήμονα!

Η σχέση εξ αποστάσεως είναι ένα πολύ συχνό φαινόμενο των ημερών μας. Καλοκαιρινοί έρωτες που ξεκινάνε με ένα ρομαντικό βράδυ σε παραλία ελληνικού νησιού και εξελίσσονται σε σχέση, γνωριμίες μέσω social media που καταλήγουν στο… «άλλο σου μισό», έρωτες που διατηρούνται όταν οι δρόμοι χωρίζουν λόγω σπουδών ή επαγγελματικών. Συμβατικά ζευγάρια σε σχέση δεδομένων συνθηκών όπως η εύρεση εργασίας ή η φύση της εργασίας, όταν περιλαμβάνει πολλά ταξίδια σε μια άλλη πόλη ή χώρα, που τους αναγκάζουν να μένουν χωριστά για μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Μπόμπα-Τανιμανίδης: Δείτε πώς είναι το σπίτι τους!

Κάπως έτσι είναι και το love - ή καλύτερα marriage- story του Σάκη Τανιμανίδη και της Χριστίνας Μπόμπα. Εκείνος Άγιο Δομίνικο και εκείνη Ελλάδα… Μπορεί να είναι η τρίτη χρονιά που ζουν χώρια για κάποιους μήνες, ωστόσο αυτή τη φορά τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά καθώς το ζευγάρι είναι παντρεμένο! Το Survivor τους χώρισε για μία ακόμη φορά, αφού ο Σάκης ταξίδεψε ξανά για τον Άγιο Δομίνικο για να παρουσιάσει τον τρίτο κύκλο του reality επιβίωσης. Από την άλλη, η Χριστίνα δεν ταξίδεψε μαζί του και βρίσκεται ακόμη στην Ελλάδα. 

Η λύση δεν είναι άλλη από αμέτρητες κλήσεις με κάμερα, με σκοπό να μιλάνε και να βλέπουν ο ένας τον άλλον καθημερινά κρατώντας έτσι τη σχέση τους ζωντανή, παρά την χιλιομετρική απόσταση! Φαίνεται μάλιστα, να τα καταφέρνουν μια χαρά ως τώρα!

«Τη σχέση εξ αποστάσεως τη γνωρίζετε οι περισσότεροι… τον «γάμο εξ αποστάσεως» τον ξέρατε όμως μέχρι σήμερα!? Τι λέτε για αυτό?», έγραψε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής του Survivor, ανεβάζοντας φωτογραφίες από τα καθημερινά video calls τους.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Αλλά και όμορφη σύζυγος του παρουσιαστή μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram τη δική της ένδειξη αγάπης για τον Σάκη Τανιμανίδη...

Δείτε τι ανέβασε στα InstaStories της:


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top